Halit Çokan, nabız yokluyor

AKP’nin önde gelen isimlerinden biri olan Avukat Halit Çokan’ın milletvekilliği adaylığı için görüşmeler yaptığı öğrenildi. Çokan, partinin ileri gelen isimleriyle istişareler yaptıktan sonra kararını verecek

AKPKocaeli teşkilatında önceki dönemlerde İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı ve il SKM başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Halit Çokan’ın 24 Haziran seçimleri için nabız yokladığı öğrenildi. 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde şansını deneyen Avukat Çokan, milletvekilliği sıralamasına girmiş ancak seçilebilir sıraya konulmamıştı. O günden bu yana parti kademelerinde görev almayan Halit Çokan siyasetten hiç kopmadan yola devam etti. Çokan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın Hukuk ekibinde yer alan Avukatlardan biri olarak pek çok davasını üstlenmesiyle adından söz ettirdi.

Halit Çokan’ın yeniden şansını denemek için AKP’nin önde gelen siyasetçileriyle fikir alışverişi yaptığı, oradan çıkacak sonuca göre karar vereceği öğrenildi. Bakalım Çokan, bu kez şeytanın bacağını kırabilecek mi?

23 Nis 2018 - 15:50 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

hak - Hukuk uzmanı,mütevazi,kaliteli , herkesin sevdiği biri .Üreten yapısıyla partisine değer katacağına inanmıyorum. Liyakata bakılırsa ilk 3 de olmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 15:50
01

Recep çakır - Vasıflı düzgün düzeyli hak ve adalet kavramlarını iyi bilen pırıl pırıl Müslüman kardeşim Sizi bu sefer inşAllah mecliste görmek istiyoruz Yolunuz açık olsun her zaman sizinleyiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 15:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler