Hacıhasan’da delegeler tamam

CHP İzmit İlçe Örgütü, Hasıhasan Mahallesi’nde delegelerini seçti. Tek listeli seçimde 4 delege belirlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege seçimleri sürüyor. İki hafta sonu daha devam edecek olan seçimlerde bugün Hacıhasan Mahallesi üyeleri sandık başına gitti. 69 üyenin bulunduğu mahallede 44 üye seçime katıldı. Tek liste ile yapılan seçimde 4 ilçe delegesi ile 12 ön seçim delegesi belirlendi.

İlçe delegeleri Mustafa Arda Başaran, Sahra Şefika Akıncı, Remziye Berber ve Süleyman Şen olurken ön seçim delegeleri ise Recep Eşsiz, Sahibe Urtkin, Tacettin Kılıç, Türkan Durak, Hatice Memiş, Ufuk Bağan, Filiz Doldur, Aytaç Okan Erden, Ayşe Balaban, Gizem Güngör, Ahmet Tuna ve  Sezin Güven olarak belirlendi.

23 Eyl 2017 - 12:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler