Haberi düzelttiler. Özür dilemediler!

İzmit Belediyesi, bugün servis ettiği bir haberde CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya ait olmayan sözleri ona aitmiş gibi kullandı. Küçükkaya’dan gelen tepki üzerine yeni bir haber metni hazırlandı ve servis edildi ancak yapılan büyük yanlışla ilgili herhangi bir özür dilenmedi

İzmit Belediyesi ile CHP İzmit İlçe Örgütü arasında Cedit Kentsel Dönüşümünü içeren bir toplantı bugün gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi’nin servis ettiği haberde CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın Cedit Mahallesi’nde ki kentsel dönüşümü öven sözlerine yer verildi.

Küçükkaya ise bu haberi yalanlayarak haberde bahsedilen konuşma ve sözlerin kendisi tarafından yapılmadığını açıkladı.

Küçükkaya, “Dün halkımızın verdiği muhalefet ödevini en üst seviyede gerçekleştirmek amacıyla Cedit mahallesi kentsel dönüşüm toplantısına katıldık. Mimari ve ekonomi konularında mini bir konferans alma gayesiyle katıldığımız toplantının ekonomik kısmıyla ilgili net bilgilerin bize daha sonra iletileceği söylendi. Dolayısıyla hali hazırda hala projeyi net bilmiyoruz. O yüzden lehte ve alehte projeyi övecek ve yerecek konumda değiliz. Ne yazık ki İzmit Belediyesi basın yayın bizleri bilmediğimiz konuda konuşturma gafletinde bulunmuş. Açıklamalar şahsımın değildir. Başkan Nevzat Doğan‘ la konu hakkında yapılan yanlışın düzeltilmesi adına mutabık kaldık. Umarım en kısa zamanda bu hata düzeltilir. Yoksa güven ilişkisinin bu kadar kolay zedelendiği bir ortamda güvene dayalı projelerde başarı beklemek beyhude bir uğraş olur” dedi.

İzmit Belediyesi bu açıklamalardan yaklaşık 2 saat sonra “DOĞAN, CHP’LERE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI- HABERİN DÜZELTİLMİŞ SON HALİDİR…” başlıklı yeni bir haberi basın kuruluşlarına servis etti.

Servis edilen haberde Küçükkaya’ya ait olmayan sözler çıkarıldı. Belediye haberin neden düzeldiğiyle ilgili bir açıklama yapmazken, Küçükkaya’dan özür de dilemedi.

23 Mar 2018 - 23:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler