Gönül, nazar değmesinden çok korkuyormuş!

AKP İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, pazara indi, 4 yaşındaki bir çocuğun kendisinin hayranı olduğunu öğrendi, çocuğun şarkılarını dinledi, ona nazar değmesinden korktuğunu söyledi

Gönül, nazar değmesinden çok korkuyormuş!
Gönül, nazar değmesinden çok korkuyormuş!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Çarşı pazarda neye dokunsanız el yakıyor! Vatandaş isyanda. Hal böyle olunca da AKP’li adayların tercihleri pek semt pazarlarından yana olmuyor. AKP İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, olası tepkileri göze alarak pazara gitti. Tepki aldı mı, almadı mı bilinmez ancak AKP SKM’den bir çocuğun pazarda kendisini şarkıyla karşılaması basın kuruluşlarına servis edildi. Baran ismindeki 4 yaşındaki çocuk, meğer Sibel Gönül hayranı imiş! 12 Ocak’ta ortaya çıkan Sibel Gönül, Baran’ı bu kadar kısa sürede nasıl kendisine hayran etti bilinmez ancak ona nazar değmesinden çok korktuğunu dile getiriyor!

SKM’den gönderilen haberde şu ifadeler yer aldı:

“Akmeşe Cuma pazarında esnaf ziyareti sırasında karşılaşılan 4 yaşındaki minik Baran Yılmaz, AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’ün hayranı çıktı. ‘Başkanım’ nidalarını bir an olsun ağzından düşürmeyen Baran, şarkı söyleyip, dans etti. Minik Baran’ın performansına eşlik eden başkan adayı Gönül, ‘Maşallah sana, nazar değmesin’ dedi. Son olarak Baran, Gönül’e ve çevredeki vatandaşa dualar ettirdi.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Minik gönül yoldaşı Baran ve ailesi ile bir süre sohbet eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, ‘Allah Baran’ı ailesine bağışlasın. Maşallah çok güzel bir çocuk. Fakat ona nazar değmesinden çok korkuyorum. Akmeşe’de Baran gibi birçok çocuğumuz ve gencimiz var. Onların geleceklerinin güzel olması için hep birlikte çok çalışacağız. Gençlerimizin isteklerini dikkate alarak projelerimizi hayata geçireceğiz’ ifadelerini kullandı.

03 Şub 2019 - 15:23 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mert Namlı - Çocukların sevgilisi onların larla töreninde bile kendilerini kullanan ama vekillik döneminde pek göremediğimiz Sibel nazar 31 mart günü değecek görürsün bak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 15:23
01

xutkux41 - Neyine nazar değecek sevimsiz nursuz siluet..........

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 15:23


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler