Gökhan Özkara'dan İsmail Karaosmanoğlu'na: Kapının kolu da var İsmail”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu İsmail Karaosmanoğlu’nun Bahçeli’ye “Haydi başka kapıya” demesine sert tepki gösteren Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, yaptığı paylaşımda “Kapının kolu da var İsmail” dedi

Gökhan Özkara'dan İsmail Karaosmanoğlu'na: Kapının kolu da var İsmail”
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu, AKP Gençlik Kolları eski Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu’nun MHP ile AKP arasındaki ittifakın yerel seçim bazında noktalanmasının ardından, attığı, “Yeter artık! Mafyayı, uyuşturucu satıcılarını bilumum uğursuzu serbest bırakmak için emr-i vaki yap, yemeyince yalandan andımız krizini şova dönüştürüp Meral’e giden oyları geri toplamak için atraksiyon yap. İki yüzlü siyasetiniz kabak tadı verdi. Haydi başka kapıya!” şeklindeki tweete en sert yanıtı, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara’dan çok sert yanıt geldi. Özkara, “Haydi başka kapıya” diyen Karaosmanoğlu’na “Kapının kolu da var” şeklinde cevap verdi.

İŞTE ÖZKARA’NIN O PAYLAŞIMI:

“İSMAİL! İSMAİL! İSMAİL!

Adı güzel ama kendisi boş İSMAİL!

Bak arkadaş seni tanımıyorum, tanımak, tanışmak gibi bir amacım da olmadı. Ama dersen ki tanışırız o da olur. Seni sosyal medya hesaplarından artistlik yaparken gördüm hep ve hepsinde gülüp geçtim. Gene ağzının kayışı gevşemiş İSMAİL. Haddi aşma İSMAİL! Daha düne kadar methiyeler düzüyordun İSMAİL! Sen babanın namı ile ihale peşinde zevk-i sefa sürerken biz mafya ile mücadele edip uyuşturucuya karşı eğitim, tiyatro, sanat vb. hatta daha fazlasını yapıyorduk İSMAİL! Sen zevk içinde gezerken Ülkesi, Milleti, Bayrağı için Ülkücü Hareketin Lideri ve biz nöbet tutuyorduk İSMAİL! Dengesizleşme İSMAİL! Sınırını aşma İSMAİL! Bizde düşman çok İSMAİL! Dersen ki ben de düşmanınız olurum sıkıntı yok seve seve oluruz İSMAİL! Orta öğretimdeki Ülkücü çocuğun karakterinin zerresi yokken gösterdiğin o kapının kolu da var İSMAİL! Şımarma İSMAİL! Sakin ol İSMAİL! Biz sakin sakin dururken kanımızı delirtme sabrımızı taşırma. O sabır taştığında feriştahı gelse durmayız İSMAİL! Hadi bakalım er meydanı dahasını istersen dahası da var İSMAİL!”

23 Eki 2018 - 16:53 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

ÖĞRENCİ - Ayarsıza ayar cektiğin için teşekkürler başkan. Ağzına sağlık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 16:53
01

Reccep - Tayyip Erdoğan "terörist" dediği HDP ile ittifak yapacak. Yerel seçimlerde İstanbulu kazanması için HDP ile ittifak yapmak zorunda. HDP nin isrediği belli. Öcalan'ın serbest bırakılması, anadilde eğitim veeee tabiki ÖZERK KÜRDİSTAN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 16:53


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler