Genel Merkez “aday ol” dedi, Pekyörür “Bir daha” diyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi kongre süreci önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan il kadın kolları kongresiyle sona erecek. Mevcut başkan Sevim Pekyörür yapılacak olan kongrede yola devam diyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il kongresinin ardından il gençlik kolları kongresini gerçekleştirdi. Mevcut başkan Murat Erinç’e ezici bir üstünlük sağlayan Emre Andız ve ekibi çalışmalara başladı. Şimdi sıra kadınlarda. Geçen dönem kongrenin galibi olarak görev yapan CHP il kadın kolları başkanı Sevim Pekyörür bu dönem aday olup olmamakta kararsızdı. Ancak CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin uyumlu çalışmalar yürüttüğü ve kendisinden memnun olduğu için bir dönem daha aday olması yönünde telkinleri olduğu öğrenildi. Sevim Pekyörür’ün karşısına ise Derince eski ilçe kadın kolu başkanı Songül Kaya aday olacak. Pekyörür, bu hafta içinde adaylığını ilan edecek. Parti kulislerinde hangi adayı kimlerin desteklediği yönünde ilginç bilgiler ulaşmaya devam ediyor. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın ise hangi adaya yakın durduğu henüz bilinmiyor. CHP’de heyecanlı bir hafta daha yaşanacak. 28 Ocak Pazar günü İzmit’teki Alternatif tiyatro salonunda yapılacak olan kongrede 12 ilçenin kadın delegeleri oy kullanacak.

21 Oca 2018 - 15:41 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

YASİN YILDIZ (KADIKÖY) - BU PARTİDE EMEĞİN ADINI SONUNA KADAR HAKEDEN NADİR KİŞİLERDEN BAŞKAN 'SEVİM PEKYÖRÜR' YOLUN AÇIK OLSUN...NOTYORUM YAPACAK ARKADAŞLAR ADINLA SOYADINLA YAPARSA DAHA MEDENİ OLUR :)))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 15:41


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler