Genel başkan danışmanı da aday olacak..!

CHP Genel Başkan Danışmanı Cuma Karavar, “2 Kasım’dan bu yana seçim çalışması yapıyorum. Benim için bu süreç hiç bitmedi” dedi. Karavar, görevden kaçmayacağını, Kocaeli’den aday olacağını söyledi

Genel başkan  danışmanı da  aday olacak..!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaklaşık 1 yıl önce kentimizden bir ismi, 2015 seçimlerinde 5. sıradan milletvekili adayı olan Cuma Karavar’ı danışman olarak atamıştı. Doğu ve güneydoğu illerinde çalışma yapması için danışman olarak atanan Karavar bu görevi layığıyla yerine getirdi. Neredeyse her ay özel bir programla doğu illerini ziyaret eden Karavar, geçtiğimiz günlerde ise çok büyük bir aşiretin önde gelen ismini genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara’da özel bir hastanede ziyaret etmiş, CHP’ye destek sözü almıştı. Cuma Karavar’ın danışman olarak atanması Kocaeli’de kimi partililerin tepkisine sebep olmuştu.

KOCAELİ’DEN ADAY OLURUM

Cuma Karavar tepkilere kulak asmadan çalışmalarını sürdürdü, şehir şehir dolaştı. 24 Haziran erken seçim kararı sonrasında gazetemize kısa bir açıklama yapan Cuma Karavar göreve hazır olduğunu söyledi. Karavar şöyle konuştu; “Ben hiçbir zaman seçim bitti demedim. 1 Kasım’da seçim bitti, 2 Kasım’da yine ben sahadaydım. Seçime her zaman hazırdık. Seçim çalışması yapmayı bırakmadım. Ben partim için çalışıyorum. Partimin bana nerede ihtiyacı varsa orada olurum. Görevden kaçmam. ‘Adayım’ demek bence doğru değil. Olağanüstü bir süreç yaşıyoruz. Tek bir adamın iki dudağı arasında her şey. Belki de haftaya çıkıp ‘Ben seçimi yaptım. Sonuçları şunlardır’ diyecek. Ancak 2015’te olduğu gibi göreve hazırım. Genel merkez adaylar ortaya çıksın derse çıkarım. Kocaeli’den aday olurum.”

20 Nis 2018 - 13:01 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler