Gebze’yi konuştular mı?

CHP Kocaeli eski Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş ile mevcut Milletvekili Tahsin Tarhan, İstanbul’da buluştu. İkilinin Gebze delege seçimlerini konuşup konuşmadığı merak ediliyor

Gebze’yi konuştular mı?
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimleri sürüyor. Partinin en karışık ilçesi İzmit. Partililer İzmit’te seçimleri alacak grubunda il başkanlığı için en iddialı grup olacağını biliyor. Bir diğer önemli ilçe ise Gebze. Bugüne kadar pek çok sorun yaşanan Gebze ilçe örgütüne müdahale etmek öyle kolay da değil. CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan’ın yeniden vekil adayı gösterememesine en büyük sebep Gebze ilçesinde örgütü çok müdahale etmesi gösterilir. Milletvekillerinin örgüt seçimlerine karışması, özellikle Gebze’ye dokunması CHP’de kırmızı noktalardan biridir. Parti için önemi büyük olan Gebze ilçe örgütünde mevcut milletvekili Tahsin Tarhan’ın, eski vekiller Hikmet Erenkaya, Mehmet Hilal Kaplan ve Hurşit Güneş’in etkili olmak istediği biliniyor.

Bu isimlerin seçimlere zaman zaman müdahale ettiği de konuşuluyor. Ancak ortada somut bir şey yok. Delege seçimleri sürerken CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan bir fotoğraf paylaştı. Eski milletvekili Hurşit Güneş’inde yer aldığı fotoğraf karesine, “24. Dönem CHP Adana Milletvekilimiz Ümit Özgümüş'ü rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel ve önceki dönem milletvekili arkadaşım Hurşit Güneş ile birlikte ziyaret ettik” ifadelerinin yer aldığı fotoğraf tartışmalara sebep oldu. Tahsin Tarhan ve Hurşit Güneş’in bu ziyaret sonrasında Gebze seçimlerini konuşup konuşmadığı bilinmiyor.

26 Eyl 2017 - 11:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler