Fikri Işık komisyona bile giremedi..!

AKP’nin bir dönem Kocaeli’deki patronu olarak öne sürülen eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, yeni kabineye girememişti. Işık, dün gerçekleştirilen komisyon seçimlerinde de görmezden gelindi. Işık komisyona bile giremedi

Fikri Işık  komisyona bile  giremedi..!
Haber albümü için resme tıklayın

Fikri Işık, Hereke’de fırın işletiyordu.

1999 yılında yerel seçimlerde Hereke Belediye Başkanlığı’na aday oldu.

Seçilemedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) kurucu il yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Daha sonra AKP Kocaeli İl Başkanı oldu.

İl başkanlığının ardından vekil seçilen Fikri Işık bir sonraki döneminde Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı olarak görevlendirildi.

Bu bakanlığın ardından en önemli icracı makamlardan olan Milli Savunma Bakanlığı’nın başına geçen Fikri Işık’ın siyasetteki en değerli makamı bu oldu.

Işık bu görevinin ardından pasife alınarak Başbakan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

İcracı bakanlık görevleri giden Fikri Işık, 24 Haziran genel seçimleri sonrasında ise yeni kabinede yer almadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabinede görevlendirilmeyen Fikri Işık’a dün gerçekleştirilen komisyon seçimlerinde de görev verilmedi.

Işık hiçbir komisyonda görevlendirilmedi.

“Sade vekil” olarak 27. Dönem çalışmalarını sürdürecek olan Fikri Işık’a yakın isimler Işık’ın 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını iddia ediyor.

Işık’a belediyede görevlendirme yapılacak mı, AKP’de sönen yıldızı yeniden parlayacak mı merak konusu.

17 Tem 2018 - 12:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

izmitli41 - 100 BİN OY BUHAR OLDU.....
Vatandaşa sürekli yalan vaadlerde bulundu...
cengiz topel havalimanımız en güzel örneği...vatandaşı kandırmaktan başka bişey yapmadılar. reis bu beceriksizlerin farkına varıyor.. yoksa kendi koltuğuda gidecek..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 12:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler