Erdoğan OHAL’i seçim sonrasına bıraktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında OHAL ile ilgili açıklamalarda bulundu. 24 Haziran'dan sonrasını işaret eden Erdoğan, "24 Haziran'dan sonra bu göreve devamım halinde ilk işimiz inşallah OHAL'i kaldırmak olacaktır" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’nin Güneysu İlçesindeki baba evinde, 24 TV, 360 ve Anadolu Yayıncılar Birliği’nin ortak canlı yayınına katıldı. “Biz yerli motorumuzu da yapar hale geliyoruz. Bunu yaptığımız andan itibaren bu iş çok daha ileri kademelere taşınacak” diyen Erdoğan, “İsrail, bize 10 tane İHA verdi. Daha sonra arıza yaptı 2 tanesi, 8’i şu anda yarı kullanılabilir durumda. Böyle bir vaziyette. Amerika ise ‘kongre izin vermiyor’ diyerek bize insansız hava aracını vermedi. Biz, şimdi kendi üretimimizi kendimizi yapıyoruz, artık ev sahibi konumuna gelmiş durumdayız” ifadelerini kullandı.

S-300’lerle ilgili de Erdoğan, “Yunanistan’ın S-300’leri var. Şu anda onda S-300 varken ona böyle bir şeyi söylemiyorsun. Öbür tarafta NATO dışında aynı şekilde Suriye’de bunlar var, herhangi bir şey söylemiyorsun. Türkiye’ye gelince böyle bir takılma politikası, bunu anlamak mümkün değil” dedi.

Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “Bu adamlar ekonomiyi bilmiyor. Bunlar zannediyorlar ki ekonomi sadece cepteki paradır. Ekonomi sadece cepteki para değildir. Türkiye’de ekonomi zor durumda olsa yüklenici firmalar bu kredileri, rakamları nereden bulacaklar? İnşallah 24 Haziran’dan sonra o Moody’se bir operasyon biz çekeceğiz” ifadelerini kullandı.

“OHAL HANGİ KAMPANYAYI ENGELLEDİ?”

“24 Haziran’dan sonra bu göreve devamım halinde ilk işimiz inşallah OHAL’i kaldırmak olacaktır” açıklamasında bulunan Erdoğan, şunları söyledi:

“OHAL’in kampanyalara yansıyan en ufak yanı yok ki. Bir tane örnek versinler, OHAL nerede hangi kampanyayı engelledi? Bir defa bu OHAL, bizim göreve geldiğimiz zamandaki OHAL değil. Bu OHAL, tam aksine şu andaki terör tehdidi altındaki bölgeleri, bu tehditten kurtarmaya yönelik bir güvenlik tedbiridir.”

14 Haz 2018 - 09:31 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

vatandaş - secildigi takdirde ülke direk iflas eder gibime geliyor......Allahım sen koru

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 09:31
06

izmit - seçim sonrası muarrem bey kaldırıyor bu gune neden kaldırmamış ki he neden millet esnaf sanayici perişan oldu fetocu gökçek,arınç ,halen tutuklu değil anlamadım hele izmitte ki fetonun yemeklerıne gıden biat eden akp li arsızlara da bişi olmadı çözemedim bu ne pişkinlik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 09:31
05

zeki kaya - ohal terör tehdidi altındaki bölgeleri, bu tehditten kurtarmaya yönelik bir güvenlik tedbiri ise neden kaldıracağım diye vaat ediyorsun hastamısın sen ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 09:31
04

hüsam varvermez - Eğer seçimden önce kaldırsaydı oyumu ona verecektim geç kaldı ben'de İYİ Partiye vereceğim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 09:31
02

M.C - Ohali siz getirdiniz şimdi marifet olacakmış gibi seçimden sonra kaldırırız diyorsunuz Ne yapalım şimdi bu sözünüze oymu verelim ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 09:31
01

Serdar - Ne bu çaba anlamadık arkadaş bir ay önce ohal kararı al .şimdide seçime günler kala ohali kaldırırız de Türk milletine nasıl bir oyun oynanıyor ben anlam veremiyorum ,bir şey ya vardır yada yoktur. Birazda şu güzelim ülkeyi düşünün bırakın koltuk sevdasını biz yol köprü millet bahçesi istemiyoruz artık istikrar istiyoruz kardeşlik istiyoruz huzur istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 09:31


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler