Erdoğan o açılışı Kocaeli’de yapacak!

Kuzey Marmara otoyolunun Osman Gazi Köprüsü bağlantı kısmı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kocaeli mitinginde canlı yayınla açılacak

Erdoğan o açılışı Kocaeli’de yapacak!
Haber albümü için resme tıklayın

Kuzey Marmara otoyolu Osmangazi Köprüsü bağlantısı açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli mitinginde yapılacak açılış ile Kurtköy-Dilovası Liman bağlantı ile İstanbul Park - Balçık - Demirciler Kavşakları hizmete girecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan’ın da açılacak güzergahta test sürüşü yaparak canlı yayınla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bulunduğu miting alanına bağlantı yapması planlanıyor. Erdoğan’ın miting alanından canlı bağlantı ile yapacağı açılış sonrasında Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden Kuzey Marmara otoyoluna girecek sürücüler, kesintisiz olarak Bursa’ya ulaşabilecek. Güzergahı kullanarak Ankara yönüne ilerlemek isteyen sürücüler ise Dilovası’ndan TEM otoyoluna bağlanarak yoluna devam edecek.

Öte yandan açılışı yapılacak olan güzergah havadan görüntülendi. Görüntülerde Kuzey Marmara otoyolu Osmangazi Köprüsü bağlantı kesiminde asfaltlama, düzenleme çalışmaları tamamlanan alanlar ile köprülü viyadükler yer alıyor.

19 Mar 2019 - 15:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

4141 - Daha Gölcük’ten gelen arabayı e5 e bağlayamadık kafa iyi bunların

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 15:48
01

Ersoy Kandemir - Gitsin de DEĞİRMENDEREDEKİ,YAHYAKAPTAN OTOGAR KAVŞAĞINDAKİ çermekeşliği rezilliğin tablosunu görsün!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 15:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler