Erdoğan Kocaeli’den rekor bekliyormuş!

AKP’nin Derince Yavuz Sultan Mahallesi’ndeki mitingine katılan Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Erdoğan’la görüşmesini anlattı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a buraya gideceğimi söylediğimde bana Kocaeli’ye selamlarımı iletiniz onlardan yine bir rekor bekliyoruz dedi.”

Erdoğan Kocaeli’den  rekor bekliyormuş!
Erdoğan Kocaeli’den  rekor bekliyormuş!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

AKP Derince İlçe Başkanlığı Yavuz Sultan Mahallesi’nde mahalle mitingi düzenledi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın da katıldığı mini mitingde AKP Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca’nın açılışta yaptıkları selamlama konuşması sonrası AKP’nin ilçe adayı Zeki Aygün söz aldı. “80 gündür sahadayız ve vatandaşımızı dinliyoruz” diyen Aygün, “Sahada vatandaştan aldığımız enerji çok güzel. Ama bugün Derince çok daha güzel. Bu soğuk havaya rağmen buraya kadar gelen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Evet vatandaşlarımız bu kalabalıkla gösteriyor ki kararını vermiş” şeklinde konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ…”

Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaslan da mitingde kısa bir konuşma yaptı. “Kocaeli’de AK Parti’ye çok büyük bir sevgi var” diyen Karaaslan, “Daha birkaç gün önce burada yapılan mitingi televizyonlardan büyük bir heyecanla izledik. Kocaeli her zaman en iyisini hak ediyor ve her zaman kendi rekorlarını kırıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a buraya gideceğimi söylediğimde bana Kocaeli’ye selamlarımı iletiniz onlardan yine bir rekor bekliyoruz dedi” ifadelerini kullandı.

26 Mar 2019 - 10:50 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

20

Çoşkun - Kocaeli ülkenin en borçlu belediyesi oldu. Milletin paralarını yedi.İnsanlar işsiz aç fakir evine ekmek götüremiyor. Milletin gözünün içine baka baka hala oy istiyor sizi donunuza kadar soyacam çocuklarınızı torunlarınıza kadar soyacam. kocaeliyi, sadece ülkenin değil dünyanın uzayın en borçlu şehiri yapacam diyor. pazar günü sandıkta karşılığını göreceksin bu tehdit etiiğin hakaret ettiğin küfrettiğin Milletten.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
19

ülkücü - tayyip erdoğan milliyetçi imanlı vatandaşlarına illet zillet diye hakaret edecek aşağılayacak ondan sonra bizlerden oy alacak.Yemin ediyorum bu sözlerden sonra ona oy vermenin çok büyük vebali vardır.Çünkü ayet var ne diyor ayette yalan söyleyenin, müslümanlara hakaret edip küçük görenlerin peşinden gitmeyin diyor.Konu bu kadar açık ve net.Saygılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
18

Ayşe Nur - KOCAELİ SERDAR KAMAN'A, İZMİT FATMA KAPLAN HÜRRİYET'İNE KAVUŞUYOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
17

Eyt li - Siz hala eyt lileri görmezden gelin . Elbet bir gün bu eyt liler emekli olacak. Daha çok şeçim olacak. Yani biz gelecegin emeklileriyiz. Bir daha akp mhp ye oy yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
16

Çoşkun - Niğde-Konya patates çiftçileri patatesimiz var diyor. Sen yandaşların para kazansın diye patates ithal ediyorsun. Akpnin kalesi dediğin Niğde-Konya patates çiftçisini öldürüyorsun elin gavur çiftçisini zengin ediyorsun. Niğde-Konya patates çiftçisi sana öyle bir rekor yapacak göreceksin. Türkiyeyi bitirdin, ekonomiyi çökerttin, akpye oy verenlerde artık işsiz aç sefil perişan durumda. pazar günü rekoru göreceksin sen tayyip erdoğan göreceksin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
15

Tufan - 6 milyar lirayla en borçlu kocaeli b.şehir belediyesi. akpliler Milletin paralarını yediniz. seçimden sonra Gebzeden-Eşmeye kadar rantsal dönüşüme, ranta hizmet edeceğinizi ilan ettiniz. akp kocaeliyi kazanırsa, akp Kocaeliye Cehennem hayatı yaşatacak kan kusturacak açıkça ilan etti akpliler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
14

Vicdan - Doğru oy çalarak rekora koşarsınız tabi.bütün hileler var sizde. Bu dünya karuna bile kalmamış sana mı kalacağını zannettin. Ne bu koltuk sevdası.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
13

İzmitli - Şuan büyükşehir çok ortada gidiyor izmit ise akp algı operasyonu getiriyor Fatma kaplanla yaristigini gündeme getiriyor bu kim gelmesin seçimi yaratmaya çalışıyorlar benim düşüncem erkek aday Ahmet Özen aradan sıyrılıp çıkacak çünkü halk iki partiden de sıkıldı artık
Birde şöyle bakıyorum Sibel Gönül şimdiden Nihat Ergün fikri ışık bir kaç kişiye gebe kaldı aday gosterilmeden kaç kişiye gebe kaldı belli değil , Fatma kaplan da Sefa Sirmen bı kaç kişiye gebe kaldı yani iki tarafında yiyicileri dişlerini çıkarmış bekliyorlar ben Ahmet özenin çevresinde daha yiyici eskilerden kimse görmedim meyve ekicekmis buradan ilan ediyorum ozaman
1 OY BENDEN 1 MEYVE AGACİ SENDEN .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
12

enver-2 - Yahu güldürmeyin esas oy çalan CHP değil mı, Bir kere "oy çalıyo" diyenler kalplerinde oy çalma niyeti şu ara özellikle yok mu, EYT sorunu Ecevit hükümeti, yani CHP nin yavrusu çıkarmadı mı? Kocaeli eğer Proje partisi ve FETÖ cülerin eline geçerse vay İzmitin haline, geçmesi bir kere hayal

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
11

Ks41 - Yemişim eyt sini vatan olmadıktan sonra eyt olsa ne olur olmasa ne olur para pul peşine değil vatan peşine düştüm pkk yla bileşenler e oy vereceğime soğan ekmeğe razıyım vatan sağolsun çanakkalede o zamanki gençler bizim dedelerimiz bir kaşık bulguru aramadılar biz eyt için vatanı satarsak yazıklar olsun bize ben anladımki rahat batıyor bize yaşasın son kale TÜRKİYE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
09

Tarafsız41 - Herseçim her oylama öncesi ençok CHP lilerin sesi çıkmıştır herzaman,ama sonuç hep hüsran.Bu seçimdede görecez bakalım rekormu Kocaeli kalesinin devrilmesimi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
08

abdülhamit han. - tayyip erdoğan yahu bırakın meydanları sen işine bak millet inim inim inliyor.senin iktidarında bu millet soğan patates domates kuyruklarını gördü.artık bu konuda kara bir leke bırakarak tarihe geçtin.yalan ise yalan desinler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
07

ESKİ AK PARTİLİ - UZUN ADAM SENELERCE SANA OY VERDİK BUNDAN SONRA AĞZINLA KUŞ DEĞİL MARTI TUTSAN YİNE OY YOK BE KOÇUM KAR VE SABUN GİBİ ERİYORSUN BİR DAHAKİ SEÇİMDE BARAJI BİLE AŞAMAYACAKSIN KENDİN ETTİN KENDİN BULDUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
06

kenan yeşiltaş - kusura bakmayın bitti bu iş sertif gökçe geliyor derincemize

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
05

Ersoy Kandemir - Senelerce anası ağladı Kocaelinin,Ankara halkın sesini duyup değiştirdi BIÇAK KEMİĞE DAYANDIĞI için 12 kişiyi,VE SİZ BU ANASI AĞLATILMIŞ,İZMİT çocuklarını en basit işlere girerken bile bizzat Akp tarafından torpil arar hale getirilmiş,mevcut başkanlarının MAL VARLIKLARInın hayvani artışı tüm ilin dilindeyken sayın ERDOĞAN lütfen kendini BOŞYERE umutlandırma der,ben hiçbir seçimde sizin bu kadar çalıştığınızı görmediğimi,tüm AKPli adaylardan çok gayret gösterdiğinizi ve bunun da AMACININ düşüşteki partinizin ivmesini yükseltmeyeceğini yani BELEDİYE BAŞKANLIĞINI SİZ YAPMAYACAĞINIZ için sizin bu çalışmalarınız da ADAYLARINIZIN DURUMUNU bana göstermekte!UMUT FAKİRİN EKMEĞİ,ALLAH BÜYÜKTÜR,Allah fakire fukara,yetime,garibana sabırlar versin doların 5,5 olduğu ilimizde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
04

Emekli - Eski ak partili olarak yemin ediyorum tayyip erdoganin kendi vatandaslarina hakaret edip asagilamasini kabul etmiyoruz.nedemek illet zillet yok cete bunlar bir cumhurbaskanina yakisnmayacak sozlerdir nokta.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
03

Özizmitli 41 - Sayıyorum KANDIRA İZMİT DERİNCE GARANTİ GEBZE KARTEPE YARIYARIYA KARAMÜRSEL GARANTİ AKP HALKA YUKARIDAN BAKARAK SEMPATİSİNİ YİTİRDİ KOCAELİ YARIYARİYA DÜŞER EĞER MANAVLAR VE MUHACİRLER DİK DURURSA BİRDE EYT TAKILANLAR SÖZLERİNDEN DÖNMEZSE AKP GERİYE DÜŞER.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50
01

Ahmet - 17 yılik davasını kizipta ben akp ye oy vermeyeceğim diyen arkadaşlar siz hiç davasını satan solcu gördünüz mü iki kelimeyi konuşamayan genel baskanini satiyolarmi davadan vazgecilyolarmi zaman birlikvakti izmit yine bizim insAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 10:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler