Dr. Gergerlioğlu Dilovası’nda: Ölmeye mahkum değilsiniz

HDP Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu sahaya çıktı

Dr. Gergerlioğlu Dilovası’nda:  Ölmeye mahkum değilsiniz
Haber albümü için resme tıklayın

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı Ömer Faruk Gergerlioğlu Dilovası’nda vatandaşlarla buluştu. Dilovası halkı, Gergerlioğlu’nu büyük bir içtenlik ve sevinçle karşıladı.

“ÖLMEYE MAHKÛM DEĞİLSİNİZ”

Dilovası halkının ölmeye ve hava kirliliğine mahkûm olmadığının altını çizen Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Dilovası halkının yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalar yapacağız. Bu sorunu ancak HDP çözebilir” dedi. Gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak istediklerini vurgulayan Gergerlioğlu, “Çünkü en güzel ülke herkesin sağlıklı yaşayabildiği, doğa haklarının korunduğu ülkedir” ifadelerini kullandı.

28 May 2018 - 11:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sinan kukul - Hastaliktan ölen ecriyle ölür.Sizin katlettiginiz asker ve bebeler icin ne gibi calismaniz var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 11:38


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler