Doğan aslanlar gibi direndi

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar katıldığı bir programda MİA’ya karşı duruşu nedeniyle İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a övgüler yağdırdı

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar İnşaat Mühendisleri Kocaeli Şubesi’nin genel kurulunda kent gündeminden düşmeyen MİA projesine değindi. Haydar Akar MİA projesine karşı tavrı belli olan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a övgüler yağdırdı.

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu aynı programda, Benim ailemde 3 tane mühendis var ve bir mühendisin bakış açısını iyi bilirim. Şehre ve vatanına bakışını iyi bilirim. Kocaeli önceden çöplük halindeydi ,sokaklarında sel yığınları vardı. Ailece gidip dinleyebileceğimiz yer bulamadığımız zamanları hatırlıyorum Artık Kocaeli cennetten bir parça gibi. Hedefimiz sonraki kuşaklara bırakacağımız bir şehir yaratmak. Ve bu odanın bir görevi bunu sağlamak” açıklamalarına yer verdi.

CHP’Lİ Akar ise Katırcıoğlu’na, “ Dağa taşa üniversite açılıyor. 30 bin atanamayan öğretmen var İktidara geldiklerinde bu sayıyı indireceklerini söylemişti. Şu an 400 bin atanamayan öğretmen var. İşsizlik rakamlarından anlaşılacağı gibi, mezun olanlar işsiz kalıyor. Her ilde teknik üniversite olamasa da inşaat mühendisliği olduğunu görüyoruz. Planlama denen bir şey yok. Bu başaramıyoruz. Ben burada doğdum burada yaşadım. Burası çöplük değildi. Outlet Center bölgesinde bir çöplük vardı. Ve bizim yerel yönetimimizde kaldırıldı. Doğru söylemler üretmek gerek. Yapılan doğru şeyleri unutmamak anmak gerek” cümleleriyle tepki gösterdi.

MİA ile ilgili ise Akar, “İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı tebrik ediyorum. Kendisi Real AVM’deki emsal artışına karşı kenti düşünerek aslanlar gibi direndi” açıklamasında bulundu.

17 Şub 2018 - 13:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ata41adam - İzmit in başkanı izmiti savunmuştur Allah razı olsun dik duruşun için başkan verdiğim oy helal olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 13:33


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler