Dilovası’nın geleceğini 31 Mart’a bağladı

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası’nın geleceğinin 31 Mart Yerel seçimlerine bağlı olduğunu söyledi

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ülke açısından çok önemli olduğunu ama Dilovası için ayrı bir önem taşıdığını ifade ederek şöyle dedi: “Dilovası, konumu gereği çok hassas bir bölge. AKP döneminde bölgeye yapılan yatırımlara rağmen hala sorunları bulunan bir bölge. Çünkü Dilovası, kuruluşundan bu yana ihmal edilmiş, sorunlarıyla baş başa bırakılmış bir bölgemizdi. Bu sorunlar arkada hükûmet desteği olmadan halledilemez. Bu hizmetler arkada Büyükşehir Belediyesinin desteği olmadan hayata geçemez. Şimdi AK Partiyle birlikte 17 yıldır devam eden yatırımlarda yeni bir dönemece gelindi.

AK Parti olarak Dilovası’nı seven, gönlü Dilovası halkıyla bir olmuş adayımız, Hamza Şayir’le seçime giriyoruz. Dilovası geçmişe takılmış, geçmişte kalmış insanları inanıyorum ki, seçmeyecek, Hamza Şayir’in yanında tek vücut olacaktır. Bu seçim hizmet bekleyen Dilovası için çok önemli, tarihi bir seçimdir. Ya hizmete son sürat devam diyecek, ya da eskimiş zihniyetle gelecek 5 yılını daha şimdiden heba edecektir. Dilovası’nın bilinmez maceralara sürüklenecek lüksü yoktur. Dünün güneşi ile bu günün çamaşırı kurutulmadığı gibi bu günün sorunları başarısızlığı test edilmiş isimlerle çözülemez. Bu siyaset erbabı ile kat edilecek mesafe, alınacak yol yoktur. Hemşehrilerimizin, belediye hizmetlerinin son sürat devam etmesi için, çağdaş, modern, yaşanabilir bir Dilovası için, hükûmet, büyükşehir ve ilçe belediyesinin üçlü uyumu için AK Parti’ye ve Hamza ŞAYİR’E evet diyeceklerine inancım tamdır.”

29 Mar 2019 - 13:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler