Destici uyardı: Mührü, AK Parti logosuna vuracağız!

Kocaeli’ye pek çok kez gelen ve yerel basınla buluşmasında o zamanlar AKP’ye yüklenen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP seçmenini mührü AKP’nin logosuna basması noktasında uyardı

“Bu iktidarın oy için yapmayacağı hiçbir şey yoktur” diyerek Kocaeli’den AKP’ye yüklenmişti 25 Kasım 2014 tarihinde Mustafa Destici… Kentimize defalarca gelen ve yerel basın ile buluşup AKP’ye yönelik eleştiriler sunan Destici, BBP’yi AKP’nin listelerinden seçime sokuyor. Kendisi de AKP’nin listesinden seçime giriyor. İşte o isim, BBP seçmenine seslendi bugün… Seçmene, mührü AKP’nin amblemine basmasını söyledi. Mustafa Destici, partisinin Ankara İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Türkiye’nin önünde iki ayaklı bir seçim olduğuna dikkati çeken Destici, “Bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var, bir de milletvekilliği genel seçimleri var. Cumhur İttifakı’nın üç partisinde ortak cumhurbaşkanı adayı mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Diğer seçimlerde de her ne kadar Cumhur İttifakı içinde yer alsak da, orda biliyorsunuz iki amblem var; biri Milliyetçi Hareket Partisi, diğeri AK Parti’nin amblemi. Bizim adaylarımız AK Parti’nin listelerinde olduğu için, milletvekili seçimlerindeki oyumuz AK Parti pusulasına olacak. Bu ayrıntıya özellikle dikkat çekelim. Çünkü bir oyla, üç oyla, beş oyla kazanacağımız bir milletvekilini o şekilde kaybedebiliriz. Cumhur İttifakı içerisinde mührü AK Parti logosuna vuracağız” dedi.

28 May 2018 - 12:35 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler