Dernek başkanından oy pusulası ile selfie!

Kocaeli Genç İş Adamları Derneği Başkanı ve Hayal Atölyesi adlı kafenin sahibi Bilal Bozkurt, yasak olmasına rağmen kabine soktuğu cep telefonunun kamerası ile kullandığı oyla selfie yaptı

Dernek başkanından oy pusulası ile selfie!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Genç İş Adamları Derneği (KOGİAD) Başkanı, Hayal Atölyesi adlı kafenin sahibi Bilal Bozkurt, yasak olmasına rağmen cep telefonu ile girdiği kabinde, oy pusulası ile birlikte selfie yaparak sosyal medya hesabında paylaştı. Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının altına evet mührünü bastığını tüm takipçilerine gösteren Bozkurt, fotoğrafın üzerine şu notu düştü: “Reise karşı görevimizi yerine getirdik. Ümmetin kabul olmuş duasısın..” Bozkurt, milletvekili pusulasındaki tercihini ise paylaşmadı. Bilindiği gibi Vali Hüseyin Aksoy, bugün kabine cep telefonu ile giren 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurmuştu. Bozkurt da kendisini bu paylaşımı ile ihbar etti. Öte yandan, bir dernek başkanı ve bir esnafın, farklı siyasi görüşe sahip üyelerine ve müşterilerine rağmen oyunun rengini bu denli belli etmesi dikkat çekiciydi.

24 Haz 2018 - 13:52 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş - gereken yapılsın hani yasaktı foto çekmek ilğilileri göreve davet ediyorum gereği yapılsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 13:52


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler