DERİNCE VE KÖRFEZ’DE OLAĞANÜSTÜ KONGRE

DERİNCE VE KÖRFEZ’DE OLAĞANÜSTÜ KONGRE

CHP’nin 30 Mart Yerel seçimlerinin ardından istifa eden Körfez ve Derince ilçe yönetimlerinin yerine yeni yönetimlerin seçilmesi için bugün olağan üstü kongre yapılacak.

CHP’de 30 Mart Yerel seçimlerinin ardından istifa eden ilçelerden Kartepe ve Kandıra’nın ardından Derince ve Körfez ilçesinin olağanüstü kongreleri gerçekleştirilecek. 239 delegenin oy kullanma hakkı olduğu Derince’de Nihat Değer ve Kerim Şengöz, 213 delegenin bulunduğu Körfez’de ise Mehmet Kaçar ve Tuğman Kayalı yarışacak. Seçimin kaybedilmesinin ardından istifa eden ilçe yönetimlerinin yerine atanan kayyum heyeti ilçeleri kongreye kadar yönetti.

242 DELEGE OY KULLANACAK

Kongrenin başladığı şu saatlerde CHP Derince ilçe olağanüstü kongresinde iki aday yarışacak. Mevcut belediye meclis üyesi Nihat Değer ve Derince’de partinin önde gelen isimlerinden Kerim Şengöz’ün yarıştığı kongrede 242 delege oy kullanma hakkına sahip. Sırrı Paşa Mahallesi Kiğılılar Derneği’nde yapılacak olan kongrenin iki adaylı olması nedeniyle katılımın yüksek olması bekleniyor.

KÖRFEZ 13.00’TE BAŞLAYACAK

Körfez’de ise ilçe yönetiminin istifasının ardından atanan kayyum heyetindeki Turgut Güngör, Engin Taşdemir, Cavit Dağdeviren, Selim Tetik ve Turan Türkoğlu ilçeyi olağanüstü kongreye götürecek. Saat 13.00 ile 17.00 arasında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kongrede iki aday yarışacak. Eski İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Kaçar ve eski meclis üyesi Tuğman Kayalı’nın yarışacağı kongrede 213 delege oy kullanacak.

[gallery columns="4" ids="553,554,555,556"]

Derince Sırrı Paşa Mahallesinde bulunan Kığılılar Derneğinde gerçekleşen 242 delegenin oy kullanacağı  kongrenin başlama saati 10:00 olarak belirtilirken gerekli çoğunluğun sağlanamamasından dolayı kongre saati 12:00'ye ertelendi.

Kongreye CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, Hurşit Güneş, Eski Büyükşehir belediye başkan adayı Tahsin Tarhan, Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar,  Yrd. Doç. Dr. Ehlinaz Torun, Keramettin Gençtürk, Cengiz Sarıbay, Derince Belediye Başkan Adayı Hakan Savaş katılım gösterdi.

[gallery columns="4" ids="568,569,565,570"]

Derince'de Başkan Adaylarının Listeleri Belirlendi

NİHAT DEĞER’İN LİSTESİ

YÖNETİM

Nihat Değer, İsmet Arguç, Ayşegül Atar, Turabi Atmaca, Fatih Bükülmez, Hakkı Çakmak,

Seçkin Çelik, Yücel Dündar, Sabriye Gülşah, Zübeyde Güven, Paşa Katırağ, Damla Öktem,Seyit Salman, Savaş Şengeç, Sinan Şerifoğlu, Turgay Taşer, Hülya Taşlıçukur

KERİM ŞENSES'İN LİSTESİ

YÖNETİM

Kerim Şenses, Serpil Ceylan, Ali Bektaş, Ali Avcı, Döndü Dilek, Kenan Çiçek, Kemal Demir,

Erdal Çelik Aziz Özcan, Hayriye Doğan, Mustafa Bayrak, Nurdan Kaymak, Yunus Çalık,

Tuncay Yoloğlu, Aysel Doğan, Volkan Kayar, Özlem Duruk

31 May 2014 - 12:55 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler