Cumhur ittifakında isyan var!

24 Haziran seçimlerine AKP listelerinden giren Büyük Birlik Partisi'nde isyan var

'Seçilebilir yerden' sadece Genel Başkan Mustafa Destici'nin yer bulduğunu belirten partililer, bugün durum değerlendirmesi için olağanüstü toplanıyor. "Oyuna, satışa geldik." geldik diyen BBP yönetiminin masasında 'listelerden çekilmek dahil' birçok formül bulunuyor. İşte Cumhur İttifakı'ndaki son krizin detayları...

AKP ve MHP’nin oluşturduğu ‘Cumhur İttifakı’na, AKP listelerinden dahil olan BBP’de huzursuzluk hakim. Listede ‘seçilebilir’ yere sadece parti lideri Mustafa Destici’nin konulması partide tepkilere neden oldu. Partililer; Destici dışındaki BBP’li adayların, AKP listelerinde ‘seçilebilir yerden’ gösterilmediği görüşünde.

Parti Başkanlık Divanı bugün olağanüstü toplanıp adaylıklardan çekilmeyi tartışacak. Divan’da; AKP’ye, BBP adaylarının sıralarının değiştirilmesinin teklif edileceği kabul görmemesi halinde de adaylıkların geri çekilmesinin masaya yatırılacağı öğrenildi.

“SATIŞA GELDİK”

Rahatsızlığı doğrulayan bir genel merkez yönetici Sözcü’ye yaptığı açıklamada “Sıralamanın düzeltilmesi talebi çok yüksek, mevcut listeyi kabullenen yok. Tabanda büyük infial var. Yönetime kırgınlık ve kızgınlık hakim. Saaadet Partisi kadar olamadık. Hemen teslim olduk. Bir tek başkan (Destici) kesin seçilecek yerde. Oyuna, satışa geldik.” diye konuştu.

Aynı yetkili, AKP ile yapılan ittifak görüşmelerinde tek yetkili olarak Mustafa Destici’yi görevlendirdiklerini hatırlatarak “Hata yapmışız” yorumunda bulundu.

22 May 2018 - 11:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Masumiyet - Onada şükür etsinler adamlar kandırmayla dinle imanla 15 senedir milleti yürüttü şimdide onları yürürsün ne yani

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:28
03

oktay - GIT VATANINI FETO ILE KURTAR.DAHA NE ISTIYONUZ.GN BASKAN VEKILLIGI GARANTI.BAGIMSIZ GIRIN O ZAMAN CÜRÜMUNÜZÜ BİLIN VE GÖRÜN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:28
01

BBP VATANDAŞ - BBP KARDEŞLERİM TAYYİP VE AKP'YE İNANMAYIN TEK VATAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞKAN VATAN YOK BU SEÇİM BASKIN SEÇİM VE BOP PROJESİNE ADIMDIR SİZ SİZ OLUN VATANIMIZI KORUYALIM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:28


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler