Cuma Karavar, vekil gibi çalışıyor

CHP Genel Başkan Danışmanı Cuma Karavar, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde çalışma yapmak üzere kentimizden ayrıldı. Vatandaşlarla tütün toplayan, sohbet eden Karavar adeta vekil gibi çalışıyor

Cuma Karavar, vekil gibi çalışıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Karavar pazar günü görevlendirme ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine siyasi çalışma yapmaya gitti. Milletvekili gibi çalışan Cuma Karavar’ın ilk adresi Adıyaman Gerger’di. Daha sonra sırasıyla Kahta, Samsat, Adıyaman merkez, Şanlıurfa Siverek ve Çermik’e giden Karavar tütün tarlasında tütün topladı, köylülerle sohbet etti ve gördüğü hemen herkese partisini, partisinin projelerini anlattı.

Ziyaret programıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Karavar, “Genel başkanımızın görevlendirmesi ile bugün Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da çeşitli illerde programlar yapmak üzere yola çıktım. Sıkmadık el, ayak basmadık toprak bırakmayacağız. Bu ülkeye Adalet, huzur gelene kadar çalışmaya devam edeceğiz. Güne Adıyaman/Gerger de başladık. Çalışmalarımız Adıyaman'a bağlı ilçelerde devam etti. Adıyaman-Samsat'ta bir hemşerimiz ile tütün topladık. Kendileri hükümetin Tütün konusunda uyguladığı politikalardan şikayetçi. Biz tütün için de ‘Adalet diyor’ ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kahta ve Samsat'ta hemşerilerimiz ve partililerimiz ile buluştuk. Sabah Adıyaman-Merkez ilçe başkanlığımızda gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından Şanlıurfa-Sivereğe geldik. Programımıza bugün Siverek ve Çermikte devam ettik” dedi.

26 Eyl 2017 - 11:29 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler