Çöp yakma tesisini Sekapark’a yaparım

AKP Kocaeli İl Teşkilatı’nın 103. İl Danışma Meclis toplantısının gündeminde de çöp fabrikası vardı

Çöp yakma tesisini Sekapark’a yaparım
Çöp yakma tesisini Sekapark’a yaparım
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AKP Kocaeli İl Teşkilatı’nın 103. İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu. Karaosmanoğlu, “ Ben imkan olsa çöp yakma tesisini Sekapark’a yaparım” dedi

Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilen programa AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

MAHALLE TOPLANTILARINI TAMAMLAYACAĞIZ

Burada konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “8 ay aradan sonra il danışma toplantımızı yapıyoruz. Kongrelerimizi tamamladık. Güzel bir imtihanı geride bıraktık. Yenilenmemizi kendimize yakışır bir şekilde yaptık. 8 aylık kongre sürecinde bize destek olan herkese şükranlarımızı sunuyorum. Birçok ilde kongre tartışmaları varken biz müzakerelerde bulunduk. Bu ay sonuna kadar 472 mahallemizde toplantılarımızı tamamlayacağız. Mahallelerimizdeki müzakerelerimizi yapıp 2019 seçimlerine hazırlanıyor olacağız” dedi.

“13-0’A BAKIN SIFIRI ORADA GÖRÜRSÜNÜZ”

“Bu danışma meclisimiz yerel formatta” diyen Ceyhan, “İlçelerde de yerel danışma meclislerimizi hayata geçirdik. 11 ilçemizde bu toplantıları tamamladık. 2014’ten beri milletimize söz verdiğimiz beyannameleri başkanlarımız sundu. Belediyelerimizin beyanname tamamlama oranı yüzde 83. Bu belediye başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Büyükşehir Belediye başkanımız kamuoyuna sunum yaptı. O sunumdan sonra ana muhalefet partisi il başkanı ve diğerleri biz bir şey göremiyoruz diyerek gazetelere açıklamalarda bulundular. Birisi çıkıp Büyükşehir Belediye başkanımıza sıfır veriyorum demiş. Ey CHP Sıfır görmek istiyorsanız, 13-0’a bakın ve o sıfırın siz olduğunuzu görürsünüz. Mitomani yaklaşımımızı bundan sonra da göreceğiz. Biz başkanlarımızın yapmış olduğu çalışmalara şahidiz” şeklinde konuştu.

EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLIYOR

Ceyhan sözlerini, “21 Nisan Cumartesi günü eğitimlerimiz başlıyor. Eğitimcilerimiz milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız olacak. Her biri ilçelerde eğitim verecek. Teşkilatçılık ve Strateji dersimizi Başbakan Yardımcımız Fikri Işık verecek. 21 Nisan’da Kartepe’nin ve Başiskele’nin toplantısını The Ness Otel’de yapacağız. Aynı gün İzmit ve Kandıra’nın toplantısı Sabancı Kültür Merkezi’nde olacak. Ardından 22 Nisan’da 9.30’da Gölcük’ün ve Karamürsel’in The Ness Otel’de, Derince ve Körfez ise Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde toplantılarını gerçekleştirecek. 5 Mayıs’ta Gebze ve Dilovası ilçelerimizin toplantısı Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde, Darıca ve Çayırova da Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapılacak” ifadeleriyle sonlandırdı.

“BEYANNAMEMİZİN YÜZDE 91’İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

“Tayyip Erdoğan görevini yapıyor, biz de görevimizi yapacağız” diyen Karaosmanoğlu, “Ben her gün dua ediyorum. Genze metro çalışmasına başlıyoruz. Büyük bir yatırım. 3 milyar civarında bir yatırım. Birinci bölümünü yaptık. İkinci bölümüne Türkiye’nin en güçlü müteahhitleri katılıyor. Dertli olalım, vatandaşın derdiyle ilgilenelim. Değer verdiğimiz insanlar sandık başında bize değer verir. Halkımızı önemseyeceğiz. Beyannamemizin yüzde 91’ini gerçekleştirdik. 2019 Mart’ından önce bunu yüzde 100’e getireceğiz. Beyanname dışında 1024 projemiz var. KEV Tesisleri’ne 45-50 Milyon TL verdik. Kocaelispor’un borçlarını ödeyerek burayı aldık. Burayı gençliğimizin hizmetine sunalım dedik. Burayı gençlik merkezi yapacağız” şeklinde konuştu.

“ÇÖP FABRİKASININ TEMELİNİ SENEYE ATACAĞIZ”

Çöp yakma tesisi konusunda da açıklamalarda bulunan Karaosmanoğlu, “ Bir takım çevrelerden eleştiriler oluyor. Bekara karı boşamak kolay derler. Çöp diye bir derdimiz var. Bütün araştırmalarımızı yaptık. Orman Bakanlığından yerini aldık. Orada öyle fazla ağaç falan yok. Biz 100 ağaç sökersek, bilin ki oraya 100 bin ağaç dikeriz. Biz yeşil dostuyuz. Kararımızı verdik, ÇED toplantımızı yaptık. Önümüzdeki yıl temelini atacağız. Bir atık depolama bir de tehlikeli atıkları yakma tesisi olacak orada. Biz halkımızın sağlığını tehdit eden bir çalışmaya asla izin vermiyoruz. Bundan asla endişe etmeyin. Diğer fabrikalar neyse oda o. Bu tesislerden birini önümüzdeki yıllarda Gebze’ye yapacağız. Bu tesis Paris’te şehrin göbeğinde, Viyana’nın göbeğinde. Yapacağımız tesis onların teknolojisinin önünde olacak. Hiçbir endişeniz olmasın. Ben imkan olsa çöp yakma tesisini Sekapark’a yaparım” dedi.

14 Nis 2018 - 13:54 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

43

thunder bolt - senenin 345 günü kuzey rüzgalrı alan bir yer olmamalı en iyi yer seçimi yuvacık olur bence sayın din öğretmeni

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
41

K.seçkin - Kartepe hiçmi görmüyor musunuz ne hastane var ne ulaşım ne metro belediye başkanı hep aynı yerlere yatırım yapıyor yazıklar olsun oy zamanı görüşürüz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
40

Kerim S Kerim - Madem bu çöp Fabrikası bu kadar güzel bir şey Şirin Köyümüz YUVACIK neden yararlanmasın haydi Başkan Oraya yapalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
39

Kenan - Sıkar biraz başkan oyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler. Önce şu kahvaltı ve sabah yürüyüşlerinin hesabını veririmisin lütfen ? Kamuoyu açıklama istiyor.......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
38

Reaksiyon - Kocaeliyi mikro milliyetçilik ve yolsuzluk batağına sapladınız, eskiden bal tutan parmağını yalardı siz geçen dönem balı çaldınız, bu dönem kovanı, bir dahaki döneme iyi hazırlanın sırada arı var.ve bu işi yapan insanlar belli size oy yok bundan sonra.hakkımız haram zıkkım olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
37

Sabri - Ne hikmetse zararlı fabrikaları manav köylerine yapıyorsunuz başkan madem çöp fabrikası o kadar zararsız kendi köyün yuvacık a yapsana birazda lazlar çöp kokusu çeksin de görelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
36

Ümit - Sayın başkanım zaten bir adet izaydaş ımız var yeterince kokusunu çekiyoruz 2 cisine gerek yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
34

Mehmet - Kosekoy kavsagi ortada, bir insaat firmasini denetleyemeyen belediye, hangi cesaretle cop fabrikasina zararsizlik garantisi veriyor. Sizin beceriksizlikleriniz ortada, bu kente daha fazla zarar vermeden gidin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
33

Mehmet - Beceriksizlikte kendi rekorunu kiran baskandan baska bir soylem beklenmez. Secimlerde bunun hesabini soracagiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
32

İzmitsevdalisi - Sizi oraya getiren vatandaşa biraz vatandaş muamelesi yapsaniz vatandaşa biraz sorsan iz

Tamemen ben bilirim ben ederim
İstersen oraya yaparım istersem buraya yaparim
Tamamda bu ülke bu şehir hepimizin
Bunu kabul ediyorsaniz hep beraber karar verelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
31

HAYALET - Yuvacığa yap, tüm yuvacıklı gençleride işe al, madem zararı yok.Hemde oralarda martılarda çoğalır, bir akrabanda martı kebapcısı açar.sizde misafirlerini orada ağırlarsınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
30

Trkn - Uyanın İzmit in yerlileri Manavlar siz çöp fabrikası layık görüldü.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
29

Trkn - Hani atık depolama yoktu? Millet ile dalga mı geçiyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
28

broo - fethiye cd. sine yap.toptan hepimiz ölelilm.sen de kurtul biz de senden kurtulalım.ohh bee rahatladım. vallaa.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
24

Ozgur - Valla yapar. .önlerinde hiçbir engel yok..kendi tabanı dahi engel olamaz. .kandırıldım der aradan çıkar. .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
23

İzmitli - Yeter başkan biz istemiyoruz sağımız çöp fabrikası solumuz temiz kalsın sen o fabrikayı yuvacığa götür herşeyi götürdüğün gibi önemli kurumları karşıya çöpü bize yemezler uyan izmitli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
22

Aslan Uyandırırpençe - Hüseyin bey elini niye ağzına götürmüş acep?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
20

Hukukçu 2 - Bu gibi sektörlerde çalışanlar için ülkemizde uygulanan YIPRANMA HAKKINI (Fiili Hizmet Zammı)’İZAYDAŞ çalışanlarına tanımalıyız,Avrupalı meslektaşları 15’yıl hizmet akti sonunda Ağır iş kolu kapsamında Emekli yapılıyorlarmış,bizde Sağlıklarını bizler için feda eden bu insanlara sahip çıkmalıyız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
19

Ak millet - Başkanımız nereye istersen oraya yapar kim ne karışır. Reisin seçiminden sonra sesi çıksin da görelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
18

Köylü - Şimdi zorla'baskıyla seçim olmayacak rahatlığıyla köylerine çöp fabrikası yapılmak istenilen Umuttepe çevsi manav köyleri şimdi hesap zamanı zalimin zulmü varsa senin de demokratik oy hakkın var..kaderin senin elinde..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
17

Cemil - Böylesine iyi icraatlardan Yuvacık lılarda faydalansın birazda haksızlık olmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
16

Emekli Helalzade - İZAYDAŞ- 2 - Arkadaşlarımı arıyorum konuşuyoruz İzaydaş dahada kötüye gidiyormuş bana siz kurtuldunuz diyorlar,artık her türlü atığı yakıyorlarmış Yakma Müdürü Şahan efendi rekor kırma peşindeymiş bu aralar zehirli tarım ilacının etkisi ve diğer açık havuza boşaltılan atıklar,ağzı açık bırakılan zehirli variller fabrika içini kokuları ve gaz sarmış,çalışan arkadaşlarım siz zamanında sağlıklı bir şekilde emekli olup kurtuldunuz diyorlar.
Gerçekten İzaydaşta uzun yıllar normal çalışma süresinde çalışılmaz İzaydaşa özel yıpranma hakkı verilmeli,mevcut yönetim iktidar partisi Akp yönetimi hani insanlar sizin için önemliydi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
15

Emekli Helalzade - 1- Fabrika içerisinde çalışanlar hergün tehlikeli,kimyasal atıkların içinde çalışıyorlar,hergün zehirli gazları soluyorlar ileride sürünerek ölecekleri aşıkar.
Fabrika içerisindeki insanlar kimsenin umurunda değil yöneticiler bunların dışında,her zaman olduğu gibi zehirlenen arkadaşlara psikolojik olarak zehirleniyorlar deniliyormuş,zehirlenmenin psikolojisimi olur.

İşyeri Doktoruda çalışma ortamından dolayı hasta olanlara hastalık psikolojik olarak kafanda diyormuş,kafanda bitirmelisin diyormuş hastalığı,arkadaşım solunum yollarından rahatsızlığı çıkmış gittiği Doktor gazlı zehirli çalışma ortamı etkiler bu meslek hastalığı demiş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
14

Dadaş25 - Reis bu beceriksiz vizyonsuz bal yapmayan arıları başımızdan almazsan sanada oy yok. Yeter artık. Bezdik. Bıktık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
13

selahattin - Şemsettin Ceyhan 13 0 lan böbürleniyorsun göreceğiz bakakaldım 2019 seçimlerinde 7 6 mı olur 8 5 mi olur halk arasında şöyle bir laf var her zaman papaz pilav yemez sonra mahcup olmuyasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
12

selahattin - Şemsettin Ceyhan 13 0 lan böbürleniyorsun göreceğiz bakakaldım 2019 seçimlerinde 7 6 mı olur 8 5 mi olur halk arasında şöyle bir laf var her zaman papaz pilav yemez sonra mahcup olmuyasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
11

doğan şentürk - İzmit bu kadar plansız yönetilir. Yazıklar olsun, Çöp fabrikasna yer belirlenirken ilk önce Alikahya sonra Dilovası sonra İlimtepe sonunda Umuttepe. Tepki ve gücü olan kendi bölgesine yaptırmadı. Bravo Nevzat Doğan helal olsun. Kaptın çöpü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
10

metin demir - karaosmanoğlu ile kocaeli 15 yılını kaybetti bari bir 5 yıl daha kaybetmesin. zindan ettiniz izmiti bize.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
08

Saniye - Allahaşkına akp akp dediniz ısrar ettiniz!ettinizde ne oldu?Buyrun ettiğiniz ısrar sizi memleketinizden etti.Kocaeli kanser bölgesi oldu .Şimdi nereye kacacaksıniz? Oy verdiğiniz adamlar!artık arsızlıga vurdu nasılsa yine kanıp beni seçecekler deyip meydan okumaya başladılar.Birazcık kendinizi saydiriñ rica ediyorum başkanlıktan düşüp şöyle silkinsinler arkalarına baksınlar ve bu kenti ne hale getirdiklerine sizler gibi baksınlar!Şöhreti kaldıramayan oturduğu makamın değerini bilmeyen zaat seçilme korkusu da yaşamadı yaşatmadıniz.Alıñ size vaadler ve icraatlar..Hangisi ağır!Gözüñüzü açın kardeşim de dedim gitsinler park bahçeden başkâ bir halt bilmeyen beceriksiz çıkardılar defediñ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
07

ECEL - Sanada ölüm var Başkan,ecel geldimi aklına gelir binlerce insanın ahını almak ama iş içten geçmiş olur akıllı ol,din hocası olduğun için bizden daha iyi bilmen lazım!!!kefenin cebi yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
06

HARAM OLSUN - İzmit'e yaparsanız,Öbür dünyada iki elimiz yakanda Büyükşehrin,küçük Başkan'ı haberin olsun!!!Yüregin yetiyosa yuvacık ta yaptı görelim,Sende biliyorsun yuvacık ta evine bile gidemezsin,Sokağa çıkartmazlar seni!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
05

İsmail - Babanın parasıyla yaptırmıyosun sonuçta yapılan da vatandaşın cebinden çıkıyor başkan efendi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
04

İzmitli-Dediği dedik çaldıkları...2 - Bugün durum tam tersi oldu!
Evet Kocaeli Kanser bölgesi artık!..
Kocaeli'nin Evlatları Bölgenizdeki Köylerinize sahip çıkınız bu Dede yadigarı Köyler sizlerin kurtuluşu olacak,Köylerinizin yağmalanmasına kan emici rantçılara yem olmasına müsaade etmeyiniz.
EVSEL ÇÖP FABRİKASI YAPIMI İÇİN
En uygun yer;Dilovasında hazırda var olan kayalık verimsiz arazide İZAYDAŞ'ın Siyasi kararla kapatılan Çöp Depo Alanı Evsel Çöp Fabrikası için en uygun bölge...
Türkiye'nin en büyük sorunlarından biride göçün önlenmemesi,her bölge yerinde kalkınmalı,herkes yerinde doymalı...
Batı bölgeleri şişti yanardağ gibi patlamaya hazır artık!..İstanbula 10.köprüyüde yapsanız bu çözüm değil!Eşit kalkınma olmalı.
İktidar partisi seçimlerde doğu bölgelerimizde mega kentler yapacaklarını vaat etmişlerdi hani herkes yerinde doyacaktı!
Ülkenin başına yabancı göçmenler sorunuda örüldü bu yabancı göçmenler neden alınıyor?Sınırda güvenli bölgelerde yerleştirilsinler ülke sınırları içine almasınlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
03

İzmitli-Dediği dedik çaldıkları...1 - AKP'nin ''Dediği dedik çaldıkları düdük'' genelde para çalıyorlarya...

Maalesef Kocaeli artık gözden çıkarılmış bir bölge Kocaeli'yi yönetenlerin hiç biri Kocaeli doğumlu değil,evleri,köyleri bile burada değil...Zaten rant,para,yağmacılık vb. çıkar sağlamak,maddiyat için Kocaeli'ye gelmişler!..

Kocaeli Milletvekillerinden sadece 2 tanesi Kocaeli'nin Evladı biri iktidar partisinden (Zeki AYGÜN),diğeri Ana muhalefet partisinden Ana muhalefet partili milletvekili Ufacık Körfeze yapılan limanlar,tersanelerle ve zehirli atıklarla ilgili mücadele verip önergeler vermektedir (Haydar AKAR)...

Fakat iktidar için çevrenin hiç bir önemi yok;İstanbul Fatih Ormanlarına Ali AĞAOĞLU'na gökdelenleri diktirdiler,birde Çılgın Proje Kanal İstanbul Türkiye'nin ve İstanbul'un sonu olacak!..Bunların derdi İstanbul'u kurtarmak falan değil!

Yerel seçimlerde İkdidar partisi AKP Belediye Başkan Adayları Kocaeli Turizm,Sağlık ve Kültür kenti olacak diye Oy toplamak için vaatlerde bulunmuşlardı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
02

Mehmet - İzmitte zaten var okadar zararsız madam gidin yuvacığa yapın üniversitenin yanında tarım arazilerinin tam ortasında izmite kuzey rüzgarlarının geldiği bölgeye niye inat ediyorsunuz g. zekalıler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54
01

Cengiz - Manav köylerine yapıcana bir tanede kendi köyüne yap kocaeli halkı inșAllah senden kurtulacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 13:54


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler