CHP’nin reklam filmi gençlerin gönlünü fethetti!

24 Haziran seçimlerine kısa bir zaman kala CHP'nin hazırladığı reklam filmi dikkat çekti...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun olduğu animasyon şeklindeki reklam filmi, gençlerin internette kullandığı dil ile onlara hitap ediyor. Gençlerin sıklıkla kullandığı Snapchat, Instagram, Twitter gibi sosyal medya uygulamalarının da yer aldığı animasyon filmi, sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Animasyonda, gençlerin sorunları dile getirilirken, "Ya arkadaşlar ben istemez miyim download hızları artsın, adil kullanım kotası kalksın, memlekette daha çok bağımsız film yapılsın, kültür sanat çiçek açsın, televizyonda her filme sabah akşam yerli yersiz sansür gelmesin, pasaportumuzun itibarı artsın, gençlerimiz dünyayı doyasıya gezsin. Instagram’da filtreler artsın, Snapchat’te efektler artsın" gibi ifadelere yer veriliyor.

Ayrıca animasyonda gençlere bir çağrı da yapılarak, "Gelin, geleceğinize sahip çıkın. Hep birlikte bugsız yeni bir dünya tasarlayalım" diye de belirtiliyor.

18 Haz 2018 - 13:53 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kocaeli TAMAM - Recep de komik eyyy bay erdoğannnn ayy şeyyy muharrrmmmm :) Br. Tatar böreği demedim sanırsam galiba zannederim:))) O generaalll orduyu överken alkışladı Ordu'nun derelerini övüyordummm :)))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 13:53


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler