"CHP’nin Kocaeli’de olmaması büyük eksiklik" dedi, cevap gecikmedi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne CHP-İYİ Parti ittifakı damga vurdu. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, CHP’nin Kocaeli’de olmamasını büyük eksiklik olarak niteleyerek “CHP adına üzülüyoruz” dedi. Bunun üzerine söz alan CHP’li Engin Taşdemir, “Aday bile olmadınız, siz artık yoksunuz, neden üzülüyorsunuz, biz size üzülüyoruz” cevabını verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2018 yılının toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP ile İYİ Parti’nin ittifak kararını değerlendirdi. CHP’nin Büyükşehir Belediyesini İYİ Parti’ye bırakmasıyla ilgili konuşan Karaosmanoğlu, “CHP’nin Kocaeli’de olmaması büyük eksiklik” dedi. Karaosmanoğlu, “Beni üzen bir durum var. CHP, Büyükşehir Belediyesinde yok. Bu bir eksiklik. CHP adına üzülüyorum” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, söz alarak; “Siz artık yoksunuz. Aday bile olmadınız. Siz niye üzülüyorsunuz biz sizin adınıza üzülüyoruz” dedi. Açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Bana milletvekilliği teklif ettiler. Ben tamam desem şu anda milletvekiliydim. Gönlüm, Allah şahit ki alınan karardan son derece memnun ve mutluyum. Bir görevi onurlu şekilde bırakmak kadar güzel bir şey yoktur. Bana göre alınan karar güzel bir karardır. Değişimde fayda vardır” dedi.

13 Ara 2018 - 17:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

büyükşehir - kendini avut hesap zamanı yaklaşıyor çocuklarının yandaşlarının karun kadar zengin olmalarını açıkla bırak chp kendine üzülsün hesap ver eski başkan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 17:05


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler