CHP’nin adayları: "İzmit'i kazanacağız"

CHP’de bugün yapılan PM Toplantısına İzmit Belediye Başkanlığı adayı olarak Fatma Kaplan Hürriyet belirlendi

CHP, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’i İzmit Belediyesi başkan adayı olarak belirledi. Genel Merkezin Hürriyet’i İzmit adayı olarak belirlemesinin ardından aday adayları olan Cengiz Çakar ve Nazif Korkmaz açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgili olarak Cengiz Çakar, “Çıkan her türlü kararı destekleriz. Parti Genel Merkezinin kararı sonuçta. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisini tebrik ederim. Umarım İzmit ve partimiz için hayırlısı olur” ifadelerini kullandı. Bir diğer aday adayı Nazif Korkmaz ise, “Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte çalışarak seçimi kazanacağız” dedi.

18 Ara 2018 - 21:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Erson - Bizim icin gúzel aday inşAllah kazanırız vatana milletimize HAYIRLI olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 21:59
02

Vatan sever - Ya kardesim chp hayatta kazanamaz akliniza koyun lideriniz degismesi laIzim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 21:59
01

sadi - chp lilere sormak lazım her lafın başında İzmiti İzmitliler yönetsin diye yırtınıyordu şimdi ne oldu Dünya görüşlerimi değişti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 21:59