CHP’lileri kızdıracak açıklama: Vekillerini pazarlıyorlar

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün gündeminde de CHP’den İYİ Partiye geçen 15 vekil vardı. Durumu eleştiren Aygün Erdoğan’ın maketiyle el sıkıştı

CHP’lileri kızdıracak açıklama:  Vekillerini pazarlıyorlar
CHP’lileri kızdıracak açıklama:  Vekillerini pazarlıyorlar
Haber albümü için resme tıklayın

AKP İzmit İlçe teşkilatı tarafından Yürüyüş Yolu üzerinde gerçekleştirilen etkinlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün CHP’den 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesini eleştirerek, “Kiralık milletvekili pozisyonu çıktı. Kendini daha önce pazarlayan yapının şimdi de milletvekillerini pazarladığını görüyoruz. Bu Türk siyasetinde ilk defa oluyor. Geçmişte yaşanan Güneş Motel hadisesini bize hatırlatıyor. Artık ne siyasi ideoloji kaldı, ne parti ideolojosi, ne parti disiplini kaldı. Hayırlısı olsun ne diyelim. Biz böyle bir şey yapsaydık inanın onlar sin kaflı kelimeler kullanırdı. Ama biz ağzımıza böyle şeyleri yakıştıramıyoruz” dedi.

“BİZ O KELİMEYİ TELAFFUZ BİLE EDEMİYORUZ”

İYİ Parti’ye geçen milletvekillerinden birisinin Fatma Kaplan Hürriyet olduğunun hatırlatılması üzerine yorumlarda bulunan Aygün, “Fatma Hürriyet Kaplan kardeşimiz geçtiğimiz günlerde bir kelime kullanmıştı biliyorsunuz. Biz o kelimeyi ağzımıza alıp teleffuz dahi edemiyoruz. Söylenecek bir söz yok. Onun kendi iradesidir. Bunu en güzel seçmen değerlendirir” dedi.

“SİYASETEN ÇOK SAÇMA”

Aygün’ün ardından söz alan AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Ben Fatma Hürriyet Kaplan’a “Namussuz” dediği Türk seçmeninden bir an önce özür dilemesini söylüyorum. Bu özürü dilemeli. CHP yedek parça sanayicisine dönmüş durumda. İşte yeri geldiğinde HDP’lilere emanet oy, şimdide İYİ Parti’ye de milletvekili bağışlıyor. Yarın kendi milletvekillerinden bir tanesi de niye ÖDP’ye, niye SDP’ye vermiyoruz diyor. O partilere de versinler. Bu siyaseten çok saçma bir şey. Bunlar abudik, gubidik bir ittifak yapmışlar, hayırlı olsun” diye konuştu.

23 Nis 2018 - 16:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

BAKİ TEHALLÜK KÜÇÜK - HERŞEYİ BEN BİLİRİM..EN DOĞRUSUNU BEN YAPARIM..BENİM BABAM EN BÜYÜK.OLMUYO İŞTE..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 16:37
03

Hamza Bozar. - Sayın Yusuf Yusuf bey; Sizin bu kadar kızıp hakaretler yağdırmanıza bakılırsa bazı şeyler doğru gidiyor sizin korkunuzu saldırganlıkla perdeleyen yapınızı artık bütün millet öğrendi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 16:37
02

Tatar - Sadece milletvekili transferi yapıyorlar,HIRSIZLIK yapmıyorlar...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 16:37
01

Erdoğan cevap veremiyor kaçıyor - Dolar 4, avro 5, benzin 6 lira olmuş. Erdoğan ülkede ne varsa satmış, fabrikaları satmış. Kasada para yok dışardan borç para bile vermiyorlar artık. Erdoğan kendi söylüyor seçimden sonra ekonomide benzeri görülmemiş bomba patlayacak. Hani ülke iyiyken erken seçim vatana ihanetti.Erdoğan ve avanesi sadece sidik yarışı yapıyor hakaretler küfürler. Milletin yumruğu geliyor 24 haziranda ülkeyi soyana terörist ortaklarına, Milletin varlıklarını satan çalan hırsızlara. ALLAH U EKBER

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 16:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler