CHP’liler derneklerin sorunlarını dinledi

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya gerçekleştirdiği dernek ziyaretlerine bu hafta Milletvekili Tahsin Tarhan ile devam etti

CHP’liler derneklerin sorunlarını dinledi
CHP’liler derneklerin sorunlarını dinledi
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya her hafta gerçekleştirdiği hemşeri dernekleri ziyaretlerine bu hafta CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile devam etti. İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde ilk önce Şekerpınar’da yurttaşlarla sohbet edildi, ardından da Çayırova Sinoplular Derneği, Tokatlılar Derneği, Gümüşhaneliler Derneği ziyaret edildi.

Burada konuşan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise şunları kaydetti: “ Derneklerimiz zor koşullarda kültürlerini yaşatmaya çalışıyor ve hemşerileri arasında dayanışmayı sağlıyor. Sizleri kutluyoruz. Her zaman sizlerin yanındayız. Bugün ilçe örgütümüzle birlikte sizleri dinlemeye geldik.”

22 Oca 2018 - 14:01 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler