CHP’li gençler “Başaracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Örgütü haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını il başkanı Emre Andız başkanlığında gerçekleştirdi. Gençlerin bu hafta ki toplantıda iki konuğu vardı

CHP Gençlik Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını il başkanı Emre Andız başkanlığında gerçekleştirdi. CHP Parti Szöcüsü Bülent Tezcan ve beraberindekiler tarafından dün YSK’ya teslim edilen de Kocaeli’den milletvekili sıralamasında 5. Sırada yer alan Av. Anıl Acurman ve 8. Sırada yer alan Av. Orkun Utkubaş CHP’li gençlerin toplantısına konuk oldu. Gençlerin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu mesajı verildi. İki genç aday seçim startını da gençlik kolları yönetim kurulu toplantısına katılarak verdi.

ANDIZ “ADAYLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ “

Her iki genç adayı da tebrik ederek konuşmasına başlayan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Anıl ve Orkun arkadaşlarımızın listede olmaları bizleri oldukça memnun etmiştir. İkisi de örgütlerde görev yapmış, bu parti için emek veren arkadaşlarımız. İki genç arkadaşımızın listede olması gençlik örgütümüzün bir başarısı olarak görüyorum” dedi. Göreve geldiğimiz günden beri yaptıklarımızla son yılların en başarılı il yönetimiyiz diyen Andız, “ Gökhan Orhan arkadaşımızın Genel Merkez MYK’ya girmesi, Gebze’de gerçekleştirdiğimiz Adalet Sempozyumu ve şimdi iki arkadaşımızın milletvekili listesinde yer alması bunun göstergesidir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek, çıtayı her geçen gün bir kat daha arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kocaeli gençlik örgütleri olarak adaylarımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Birlikte yürüyecek, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

UTKUBAŞ, “DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Sürecin başından beri kendisine destek veren Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve gençlik örgütüne teşekkür eden CHP’nin 8. Sıra milletvekili adayı Av. Orkun Utkubaş, “ Sizlerle birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Türkiye hak ettiği sosyal demokrat yönetime kavuşana kadar mücadele edeceğiz. Gece gündüz durmadan çalışacağız. Yanımda olan, destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

ACURMAN, “BİZLER İNANIYORUZ “

CHP’nin 5. Sıra milletvekili adayı av. Anıl Acurman, “Gençlik Örgütümüzün verdiği detekten dolayı öncelikle il başkanımız Emre Andız ve tüm örgütümüze teşekkür ediyorum. ‘Gençlik ateşi bu şehri tutuşturacak, yıldızlar yeniden parlayacak’ diyerek çıktığımız bu yolda en büyük gücümüz gençlerimizdir. Bizler inanıyoruz. Durmadan, yılmadan çalışacağız ve başaracağız “ diye konuştu.

22 May 2018 - 14:43 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler