CHP’li başkan açıkladı: Nevzat Doğan’dan cacık olur..!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Nevzat Doğan, “Şimdi birileri ortaya çıkmış oy alabilmek için konuşuyor. Ya onlardan bir cacık olmaz” demişti. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Nevzat Doğan haklı. Bizden cacık olmaz, ondan cacık olur” cevabını verdi

CHP’li başkan açıkladı:  Nevzat Doğan’dan  cacık olur..!
CHP’li başkan açıkladı:  Nevzat Doğan’dan  cacık olur..!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan katıldığı bir programda 10 yıl boyunca İzmit’e hizmet ettiğini belirterek “Şimdi birileri ortaya çıkmış oy alabilmek için konuşuyor. Ya onlardan bir cacık olmaz, onların dönemini görmedik mi? Burada size gönlünü açan ablanız Sibel Gönül varken başka bir şey düşünebilir miyiz?” demişti. Nevzat Doğan’a cevap Gebze’den geldi. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz sosyal medya sitesi Facebook üzerinde yer alan hesabı üzerinden kısa bir açıklama yaparak Nevzat Doğan’a cevap verdi. Yılmaz cevabında şu ifadelere yer verdi; “İzmit Ak Parti Belediye Başkanı Nevzat Doğan bizler için ‘ya onlardan bir cacık olmaz’ demiş. Doğru söze ne denir ki nevzat Doğan’dan iyi cacık olur.”

26 Mar 2019 - 12:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Çoşkun - Taşeron olarak kullanıldığını kimseden korkmadan çekinmeden belirten Nevzat Doğan günahınla sevabınla herşey için Teşekkürler. Ne mutlu sanaki yıllardır yanında adamım diye gezip kıçını yalan şerefsizlerden daha çoook var akpnin içinde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 12:10


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler