CHP’de seçimler Yahya Kaptan Kahvesi’nde

CHP Yahya Kaptan Mahallesi delege seçimleri pazar günü gerçekleştirilecek. Seçimler Yahya Kaptan Kahvesi’nde yapılacak

CHP’de seçimler Yahya Kaptan Kahvesi’nde
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) ilçe örgüt seçimleri öncesinde delege seçimleri sürüyor. Özellikle İzmit seçimine kilitlenen partililer, delege seçimlerini yakından izliyor. İzmit için en kritik mahalle Yahya Kaptan. Yahya Kaptan’da 3 ayrı grubun liste çıkarması bekleniyor.

Bu listelerden birini mahalle muhtarı Ahmet Mirzaoğlu, birini ilçe yönetimine yakın isimler bir diğerini ise ilçe yönetimine muhalif olan ve bir önceki seçimde 3 oy farkla delege seçimlerini kazanan ekip hazırlıyor. 36 delegesi bulunan Yahya Kaptan Mahallesi aslında 417 delegeyle gerçekleştirilecek olan seçimlere çok büyük bir etki etmiyor ancak psikolojik olarak partilileri seçim atmosferine hazırlıyor.

SAAT 13.00’TE BAŞLAYACAK

CHP İzmit’te örgüt seçimlerine katılacaklar için Yahya Kaptan Mahallesi bir eşik. Ancak bu eşiği aşmak da her şey demek değil. Bir önceki seçimlerde Hakan Tanta ve ekibi Yahya Kaptan Mahallesi’nde delege seçimlerini kazandıkları halde ilçe seçimini kaybetmişti.

Bu örnek hala sıcaklığını koruyor. Yahya Kaptan Mahallesi’nde seçimleri kazanan ekibin daha çok ter dökmesi ve pek çok mahallede delegeleri ikna etmesi gerekiyor. Yahya Kaptan seçimlerine bir haftadan az bir zaman kaldı. Bu zamana kadar seçimin nerede yapılacağı bilinmiyordu. Seçimlerle ilgili yer ve zaman netleşti.

Yahya Kaptan Kahvesi’nde 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler saat 13.00’te başlayacak. 2 saat sürecek olan seçimler 15.00’te sona erecek.

26 Eyl 2017 - 13:42 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler