CHP’de Dalkılıç ve Dilek Tan şaşkınlığı

MHP’den koparak yeni bir oluşuma girişen İzmitli Meral Akşener’e destek için yapılan toplantıya katılan CHP Meclis Üyesi Dilek Tan ve programa katılamadığı halde kendisinin orada kabul edilmesini isteyen CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç CHP’de şaşkınlık yarattı

CHP’de Dalkılıç ve Dilek Tan şaşkınlığı
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi’nde değişim hareketine önderlik ettiği için partisinden ihraç edilen ve 15 Ekim’de kurmakta olduğu yeni partiyi kamuoyuna duyuracak olan İzmitli Meral Akşener’e destek için bugün Gebze’de yapılan toplantıya sürpriz isimler katıldı.

O isimlerden biri de CHP Büyükşehir ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Dilek Tan’dı. 700 kadar yeni üyenin katılım sözü verdiği belirtilen toplantıda Dilek Tan’ın yer alması kafaları karıştırdı. Bu katılım sadece bir destek, davete icabet mi idi yoksa Tan, partisinden istifa mı etmeye hazırlanıyor merak konusu oldu. Tan’ın yanı sıra CHP’den Dilovası Belediye Başkan Adayı olan Ercan Dalkılıç’ın da toplantıya katılmasa da destek mesajı gönderdiği programı organize eden MHP Gebze eski İlçe Başkanı Nusret Acur tarafından açıklandı.

Acur, “Rahatsızlığından dolayı katılamadı ancak biraz evvel aradı ve lütfen beni orada kabul ediniz dedi; eski belediye başkanı Sayın Ercan Dalkılıç burada” dedi. Dalkılıç’ın bu mesajı da kafaları karıştırdı. Toplantıda AKP’den de pek çok ismin yer alması dikkat çekti.

24 Eyl 2017 - 14:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler