CHP ve İyi Parti’den KOTO’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İyi Parti Milletvekili Adayları, Kocaeli Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi

CHP ve İyi Parti’den  KOTO’ya ziyaret
CHP ve İyi Parti’den  KOTO’ya ziyaret
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Ticaret Odası, siyasi parti ve STK’lar başta olmak üzere tüm çevrelerden ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İyi Parti Milletvekili Adayları Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

CHP’DEN BULUT’A ZİYARET

CHP Kocaeli Milletvekili aynı zamanda milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet, milletvekili adayı Anıl Acurman, İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar ve ilçe yöneticilerinin yer aldığı CHP heyeti, KOTO Başkanı Necmi Bulut ile bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Şen ve Yusuf Erenkaya’nın da yer adlığı ziyarette konuşan Başkan Bulut, adaylara çalışmalarında başarılar dilerken, Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ‘hayırlı olsun’ dileklerini bildirdi.

İYİ PARTİ’DEN ZİYARET

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Adayı aynı zamanda KOTO geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Berna da İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Emrah Alper Bozatlı ve ilçe yöneticileri ile birlikte KOTO’yu ziyaret ederek, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan ile görüşmeler gerçekleştirdi. KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Meclis Başkan Yardımcısı Alp Kayalar ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erenkaya’nın yer aldığı ziyarette KOTO Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

23 May 2018 - 12:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler