CHP o ilçe için sonunda aday buldu!

Ana muhalefet partisi CHP ‘de Başiskele Belediye Başkanlığı için aday bulunamıyordu. CHP’de aranan aday sonunda bulundu

Ana muhalefet partisi CHPBaşiskele adayını bir türkü bulamamıştı. Parti yöneticileri neredeyse denk geldikleri herkese Başiskele adaylığı teklif etmiş ancak teklifi kabul eden olmamıştı. 31 Mart seçimleri için CHP’de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adayı olmak isteyenlere tanınan başvuru süresi 26 Ekim' de sona ermişti. Büyükşehir ile birlikte 13 belediye arasında yalnızca Başiskele’de aday başvurusu olmamıştı. Günlerdir yapılan toplantıların ardından Başiskele' de Belediye Başkanı adayı İrfan Keskin olarak belirlendi.

01 Ara 2018 - 12:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Başiskele li - Başiskele de en güçlü aday Avukat Zafer mutlu dur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 12:48
01

Ersoy Kandemir - Çok yaygara koparıldı konuyla ilgili,ben demiştim gün doğmadan neler doğar diye,İrfan beye başarılar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 12:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler