CHP'nin kalesinde miting var!

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile birlikte gerçekleştirdiği açıklamada Erdoğan’ın Kocaeli programı ile ilgili bilgi aktardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 27 Ocak’ta İl Gençlik Kolları’nın kongresine katılmak üzere kentimize gelecek. AKP’li gençler haftalar öncesinde hazırlıklara başladı. İl Başkanı Ceyhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile birlikte gerçekleştirdiği açıklamada Erdoğan’ın Kocaeli programı hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişini duyuracak olan 8 aracın tanıtımı da yapıldı.

İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Operasyonu’na ilişkinde değerlendirmelerde bulunarak sözlerine başladı. Ceyhan operasyona yönelik olarak, “Afrin’de yapılan operasyonun özü sınırlarımızdaki terör unsurlarının temizlenmesidir. Mehmetçik o bölgeden tüm terör örgütlerini temizleyecektir. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin” değerlendirmesinde bulundu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ MİLLETİMİZLE BULUŞACAK”

Miting ve kongre programına dair açıklamalarda bulunan Ceyhan, “27 Ocak saat 14.00’de Sayın Cumhurbaşkanımız il gençlik kollarımıza katılmak üzere ilimize gelecek. Türkiye’deki bütün kongreleri takip ediyoruz. Bu sadece il gençlik kolları kongresi olmanın ötesine geçti. Milletimizle cumhurbaşkanımız buluşacak. Tüm teşkilat yapımızın ana gündemi sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağımız programlardır. Salona girişten önce Pazar alanında miting olacak. Şu anda duyuruyla ilgili yoğun bir çalışma var. 8 aracı bu organizasyona ilişkin hazırladık. Araçlarla tüm Kocaeli’ye Cumhurbaşkanımızın gelişini duyuracağız. Kongremizde coşkumuzla, muhabbetimizle cumhurbaşkanımıza “ Maşallah Kocaeli” dedirttirene kadar çabamızı göstereceğiz. Böylesi bir hazırlığı yapan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. O gün bizim için bir bayram havasında geçecektir” diye konuştu.

22 Oca 2018 - 11:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Nöztürk - Yahyakaptana götürün götürün ..yıllardır hizmet gelmeyen yahyakaptanın muhtarlık konteynırınıda gösterin bari...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 11:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler