CHP'nin 36’ncı Olağan Kurultayında oy kullanma işlemi başladı

CHP’nin 36’ncı Olağan Kurultayı bugün sabah saatlerinde Ankara Spor Salonu’nda başladı

CHP'nin 36’ncı Olağan Kurultayında oy kullanma işlemi başladı
CHP'nin 36’ncı Olağan Kurultayında oy kullanma işlemi başladı
+14
Haber albümü için resme tıklayın

Kılıçdaroğlu kendisine karşı aday olan Muharrem İnce ile yan yana oturdu, diğer yanındaki koltuk ise tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu'na ayrıldı.

Konuşmasında "Hükümete açık ve net bir çağrı yapıyorum. Suriye hükümetiyle derhal temasa geçin. Suriye'de toprak bütünlüğü sağlanacaksa Suriye devletiyle ilişki kurmak gerekiyor" diyen Kılıçdaroğlu, parti teşkilatının beş alana odaklanmasını istedi. Kürsüye gelen başkan adayı İnce, "CHP'de tuzu kurular var" dedi. İnce'nin başvurusunda mükerrer imzalar olduğu, bu yüzden resmen aday olamayacağı ve seçimde yarışamayacağı iddiaları üzerine uzun süre tartışmalar yaşandı.

Kriz için Kılıçdaroğlu devreye girdi. İnce "lütfu" kabul etmese de adaylıktan çekilmedi ve sandıklar iki adaylı oylama için kuruldu. CHP’liler genel başkanını seçmek için oy kullanmaya başladı.

CHP Kocaeli İl örgütleri de kurultayı yakından takip ediyor

03 Şub 2018 - 21:11 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler