CHP misafirini böyle ağırladı: Ş*refsiz *bne!

CHP İl Kongresi’nde divan başkanı Sakarya milletvekili Engin Özkoç’tu. Blok-çarşaf liste tartışmasında isimleri tek tek okutan Özkoç’a partililer ağır küfürler etti. CHP’liler Sakaryalı misafirlerini, “Ş*erefsiz, *bne” gibi küfütlerle ağırladı

CHP misafirini böyle ağırladı: Ş*refsiz *bne!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kongresi’nde divan başkanlığı yapan Sakarya milletvekili ve grup başkan vekili Engin Özkoç çok sıkıntılı bir süreci yönetti. 

Blok liste önerisini oylatan Özkoç açık oylamada çoğunluk oylarının blok liste yönünde olduğunu söyledi. 

Bunun üzerine Sarıbay muhalifleri misafirleri olan Engin Özkoç’a ana avrat küfür etmeye başladı.

Özkoç’un “Ben burada divan başkanıyım. Sessiz olursanız tek tek isim isim delegeleri okuyacağız ve oylarını soracağız” ifadelerine “Sen ş*refsizsin. *bne” gibi sözlerle karşılık veren partililer nezaket adına büyük hayal kırıklığı yarattı. 

Kendi partilerinin grup başkan vekiline küfür eden partililere ‘dur’ diyen de olmadı.

CHP’nin misafir milletvekilini bu şekilde ağırlaması şaşkınlık yarattı.

09 Oca 2018 - 11:19 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler