CHP mart ayında kurultaya gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisini 9-10 Mart'ta tüzük kurultayına çağırdı

CHP Genel Merkezi, sürpriz bir kararla, CHP tüzüğünün değiştirileceği kurultayın tarihini 9-10 Mart olarak açıkladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Tüzük kurultayı yapılacağı” açıklamasının ardından parti içi muhalifler, bu kurultayın gündeminde etki yapabilmek için imza toplamaya hazırlanıyorlardı.

Ancak Genel Merkez, aniden bir tüzük kurultayı kararı ve tarihi açıklayarak, muhaliflerin önünü kesip, gündemi de kendi belirleme yolunu seçti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla örgütlere gönderilen mesajda CHP’nin 9-10 Mart’ta, “Tüzük değişikliği ve kurultay yönetmeliği değişikliğini görüşmek üzere”, Ankara’da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde kurultayın gerçekleştirileceği duyuruldu.

İşte CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğu imzasıyla duyurulan kurultay çağrı metni:

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin 19. Olağanüstü Kurultayı 09-10 Mart 2018 tarihleri arasında Cuma – Cumartesi günleri saat 10.00’da Tüzük değişikliği ve Kurultay Yönetmeliği değişikliğini görüşmek ve karara bağlamak için, Ankara’da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde (Yenimahalle) aşağıaki yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.”

14 Şub 2018 - 11:22 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler