CHP Karabaş mahallesini almaya kararlı

İzmit’in çarşı mahallelerinden biri olan Karabaş mahallesinde CHP’li bir isim muhtarlığa aday olduğunu açıkladı

İzmit Karabaş mahallesi muhtarlığı için CHP’li Serdar Büyükyağcı aday olduğunu duyurdu. CHP İzmit ilçe eski başkanı Ömer Hazer döneminde ilçe yöneticiliği yapan ve uzun yıllardır Karabaş mahallesinde market işleten Serdar Büyükyağcı, CHP’nin en çok oy aldığı mahallede bu kez muhtarlığı da almak için harekete geçti. Karabaş mahallesinde birkaç dönemdir görev yapan ve CHP tabanından olmayan muhtar Nebiye Malçok’tan muhtarlığı devralmak için kolları sıvayan Serdar Büyükyağcı mahallesinde sevilen esnaflar arasında yer alıyor. Büyükyağcı, Karabaş mahallesinde oturan mahalle sakinlerinin tümünden destek beklediğini ifade etti.

SERDAR BÜYÜKYAĞCI KİMDİR?

Büyükyağcı 56 yaşında evli ve 2 çocuk babası. CHP üyesi ve eski yöneticisi, 50 yıldır Karabaş mahallesinde oturuyor. Aynı zamanda esnaf emeklisi olan Serdar Büyükyağcı, 10 yıldır mahallesinde market işletiyor.

05 Eki 2018 - 13:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mustafa ışık - Seninleyiz Serdar Büyükyağcı Hep Destek Tam destek..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ekim 13:08


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler