CHP İzmit’te başkan değişecek!

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, partisinin cumhurbaşkanı adayı açıklandıktan sonra 26 Nisan’a kadar görevinden istifa edecek. Küçükkaya’nın yerine Mehmet Nazım Gençtürk’ün gelmesi bekleniyor

CHP İzmit’te  başkan değişecek!
CHP İzmit’te  başkan değişecek!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler il ve İzmit ilçe başkanlarına çevrildi.

24 Haziran erken seçimlerinde milletvekili adayı olması beklenen Cengiz Sarıbay ve Mehmet Ümit Küçükkaya’nın atacağı adım merak konusuydu.

İlk ses Küçükkaya’dan geldi.

Yakın çevresiyle milletvekili adayı olacağını konuşan Küçükkaya’nın, adaylığını açıklamak için partisinin cumhurbaşkanı adayının açıklanmasını bekliyor.

25 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek Parti Meclisi toplantısında açıklanması beklenen cumhurbaşkanı adayının ismi netleştikten sonra partililerine milletvekili adaylığını duyuracak ve ilçe başkanlığından istifa edecek olan Mehmet Ümit Küçükkaya’nın yerine yönetimden bir isim gelecek.

Mehmet Nazım Gençtürk ve Hakan Çakar isimleri öne çıkıyor.

İlçe sekreteri Gençtürk’ün başkanlık için güçlü isimlerden biri olduğu konuşuluyor.

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya

CHP İzmit İlçe Sekreteri Mehmet Nazım Gençtürk

23 Nis 2018 - 15:25 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

izmit - Kimse basın üzerinden kulis yapmasın. Uğur sen de istediğin yönde değerlendirme yapma. İzmit ilçe sağlam bir yapıdır ve hiç polimik yapmadan başkanını seçer.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 15:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler