CHP İstanbul yönetiminde Kocaeli’den bir isim var..!

CHP’li Hikmet Koçoğlu’nun kızı İlayda Çağla Koçoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu’nun yönetiminde yer aldı

CHP İstanbul  yönetiminde  Kocaeli’den  bir isim var..!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Kocaeli il ve Gebze ilçe örgütlerinde yöneticilik görevlerini yerine getiren Hikmet Koçoğlu’nu partililer yakından tanır.

Kızı İlayda Çağla’nın ismini verdiği Çağla Vinç’in sahibi olan Hikmet Koçoğlu bugüne kadar partisine çok emek vermiştir.

Ailesini de sosyal demokrasi sevdasıyla aşılayan Hikmet Koçoğlu’nun kızı İlayda Çağla Koçoğlu da siyasete el attı.

Koçoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nı dün gerçekleştirilen kongre ile kazanan Canan Kaftancıoğlu’nun il yönetimine girdi.

Bir süredir Kadıköy’de yaşayan İlayda Çağla Koçoğlu artık CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

15 Oca 2018 - 17:32 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler