CHP'den eş zamanlı “Ya istiklal ya ölüm” açıklaması!

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünde, 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yapıldı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın partililerle birlikte il binasında gerçekleştirdiği açıklamada “Ya istiklal ya ölüm” denildi

CHP'den eş zamanlı “Ya istiklal ya ölüm” açıklaması!
Haber albümü için resme tıklayın

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünde, CHP81 ilde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması düzenledi. İl Başkanı Cengiz Sarıbay da il binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İl yöneticileri Hüseyin Acurman, Muhip Kanko, Bilgi Dehmen, Selim Yıldız ve Seyfettin Kılınç katılım sağladı.

Ortak basın açıklamasını okuyan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bağımsız, özgür ve demokratik bir Türkiye’nin temellerini atan uzun yürüyüşüne en önemli duraklarından biri olan Çanakkale Deniz Savaşı’nın 103. yıldönümünde, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Bu topraklarda güvenle yaşamamız için eşine az rastlanır bir kahramanlıkla canlarını defa eden Çanakkale Şehitlerimizi ve büyük bir kararlılıkla terör odaklarıyla mücadele ederken toprağa düşen fedakar evlatlarımızı ebediyen kalbimizde taşıyacağız. Ocaklarına düşen ateşi ‘vatan sağ olsun’ diyerek kucaklayan şehit yakınlarımıza, büyük zaferin yıl dönümü nedeniyle bir kez daha tüm milletim adına şükranlarınızı sunarken, toprağın bağrına emanet ettiğimiz şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Tüm şehit yakınlarımızı, şehitlerimizin bize bıraktığı ‘Ya istiklal ya ölüm’ bilinciyle selamlıyoruz” dedi.

18 Mar 2018 - 13:06 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler