CHP'de Körfez erken davrandı, adayı Ankara’ya götürdü!

CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, Körfez Belediyesi Başkan Adaylığı için şimdiden çalışmalara başladı. Kaçar, aklındaki ismi yanına alıp, CHP Genel Merkezi’ne götürdü

Cumhuriyet Halk Partisi, geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönem aday belirleme konusunda hata yapmak istemiyor. Yerel seçimde iddialı olmanın ilk adımı olarak belediye başkan adaylarını erken belirlemek istiyor. Seçimlere üç ay kala belirlenen adaylarla iddiasını ortaya koyamayan CHP, bu kez temkinli davranıyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu da bu konuda örgütün önünü açacak söylemlerde bulunuyor. Kılıçdaroğlu’nun adayları erken belirleme konusundaki net tavrından sonra Kocaeli’de ilk somut adımı atan isim ise CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar oldu. Kaçar, CHP içinde oldukça sevilen ve saygın isimlerden biri olan Bozkurt Uslu’yu alıp, CHP Genel Merkezi’ndeki yetkililerle görüşmeye gitti. 

Bozkurt Uslu, Körfez’in köklü ailelerinden biri. Aynı zamanda Uslu’nun babası, eski Yarımca Belediyesinde başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş. CHP’de il yönetim kurulu üyeliği yapan ve 2014 yılında İzmit Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Uslu, daha sonra Sefa Sirmen lehine çekilip, Sirmen’in çalışma ekibinin başında yer alarak başarılı bir kampanya yürütmüştü. 

Mehmet Kaçar’ın Bozkurt Uslu ile ilgili attığı adım son günlerde Körfez’de konuşulan ilk konular arasında yer alıyor. Şimdi herkes, Uslu’nun Körfez için iddialı bir aday olup olamayacağı hakkında yorumlarda bulunuyor. Kaçar’ın CHP Genel Merkezi’ne yaptığı ziyaretten ise nasıl bir sonuç çıktığı bilinmiyor.

17 Oca 2018 - 14:13 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ebuzer - Yazık olur Bozkurt Uslu' ya, İzmit' e yakışır. Körfez' de hemşeri dernekleri harcar, aday olduğuna, anasından doğduğuna pişman ederler onu. Sanki ilçe başkanı bir şeyler yapıyormuş gibi görünmek için sayın Uslu' yu kullanıyor gibi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 14:13


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler