Ceyhan’dan sivil toplum kuruluşlarına davet

AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan STK temsilcileriyle bir araya gelerek, 25 Şubat’ta gerçekleşecek olan il kongresi için davette bulundu

Ceyhan’dan sivil toplum kuruluşlarına davet
Haber albümü için resme tıklayın

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Gönüllü Kültür Teşekkülleri tarafından düzenlenen programda STK temsilcileriyle bir araya gelerek, STK temsilcilerini 25 Şubat’taki il kongresine davet etti. Başkan Ceyhan toplantıda 25 Şubat’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kongreye STK temsilcilerini davet etti. Programa Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Sözcüsü Şahin Yaşlık’ın yanı sıra Gönüllü Kültür Teşekkülleri bünyesindeki STK’ların temsilcileri katılım gösterdi.

ZEYTİN FİDANLI DAVETİYE

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: , “Bugün kongre öncesinde katılımla alakalı davetiyelerimize takdim etmek için bir araya geldik. Bu manada arkadaşlarımızın eksiksiz olarak katıldığını görmek kentimizdeki STK bağlamında tabanımızın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Afrin’de önemli bir operasyon yürütüyoruz, bu minvalde sizlere bir zeytin fidanlı davetiye vereceğiz” dedi.

KAN BAĞIŞI REKORUNU KIRDIK

Ceyhan’ın ardından söz alan Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Sözcüsü Şahin Yaşlık ise, “Geçtiğimiz gün Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleştirilen Afrin’e destek programımızda kentin kan bağışı rekorunu kırdık. Tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Ben yeni dönemde STK’ların daha etkin bir rol almasını bekliyorum. Siyasi partiler STK’lara destek oluyor. Bizim kentimizde bu yönde bir sıkıntı bulunmuyor. Biz özellikle ülkemiz ve ümmet olayında sessiz kalmadık. Bundan sonrada kalmayacağız” dedi. Yaşlık’ın ardından kan bağışı konusunda bilgi veren Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek, “119 tane kan bağışı aldık, bu bizim için Kocaeli’de bir rekordur” açıklamasında bulundu.

20 Şub 2018 - 12:32 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler