Ceyhan’dan Saadet’e ağza alınmayacak sözler

AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan parti binasında gerçekleştirdiği açıklamada SP İl Başkanı Nurettin Çelik’e yüklendi

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bu sabah basın mensuplarıyla bir araya gelerek ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Ceyhan geçtiğimiz günlerde sona eren ve eleştiri oklarının da hedefi olan Kartepe Zirvesi’ni eleştiren isimlerden biri olan SP İl Başkanı Nurettin Çelik’e de göndermede bulundu. Kartepe Zirvesi’ni Kartepe Zırvası olarak yorumlayan Çelik’e Ceyhan, ““Zirve daha başlamadı. Bir başlasın, 3 günlük süre bir tamamlansın. Ondan sonra eksiklikleri ve sıkıntıları anlatın. Program başlamadan, eleştirmek zırvalamada zirve yapmaktır. Darbe, Nurettin Beyin ilgi alanına girmiyor olabilir. Ama ilgilenenler oradaydı” diyerek cevap verdi.

GURUR DUYDUK

Ceyhan’ın konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Cumhuriyeti inanıyorum ki ilelebet yaşayacak. Bizler de sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretler bir gidelim gelelim veya turistik ziyaretler değil. Biz geçene sene kardeş şehir Sur’a gitmiştik. Güvenlik nedeniyle ziyaret kısa sürmüştü. Aradan geçen bir buçuk yılda bölge temizlenmiş, düzelmiş hem de yatırımlar gelmiş. Normal bir vatandaş olarak Diyarbakır sokaklarında rahat dolaşıyorsunuz. İl başkanları olarak gurur duyduk.

KASIM’DA BAŞLAYABİLİR

15 Temmuz darbesinin ele alınması ayrıca önemliydi. Zirve ortaya koyduğu performans ve getirdiği konuşmacılar olarak çok başarılıydı. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. 30 büyükşehirde kalan ilçe kongreleri hala beklemede. Şahsi görüşüm Kasım ayı itibariyle ilçe kongrelerine başlanacağın düşünüyorum. Ama şu an netleşmiş bir kongre takvimi yok. Böyle olunca eylem planlaması yaptık. İlçe kongreleri biten ilçelerimizde teşkilat çalışmalarına başladık. Biz AK Parti teşkilatı olarak seçime iki ay kala çalışmaya başlamıyoruz.

GÖZDEN GEÇİRİYORUZ

Belediye çalışmalarımızı yakından inceliyoruz. Seçim beyannamesinde vaat edilen çalışmaları gözden geçiyoruz. Belediye başkanlarımızla yine bir araya geleceğiz. Bitenleri kenara koyacağız. Bitmeyen projelerin bitmesi için çaba göstereceğiz. 2019 Mart’a geldiğimizde söz verip yapmadığımız çalışma kalmayacak. İl başkanı olduğum günden bugüne STK’ları hep ayrı tutuyorum. Geçen hafta STK ziyaretlerimize başladık. Geçen hafta KİHMED’e gittik. Bu hafta da esnaf odalarına gidip istişare yapacağız. Esnafın sorunlarını dinleyeceğiz.”

AKAR ÇAMUR ATMA PEŞİNDE

CHP Milletvekili Haydar Akar’ın tramvayı eleştirmesi ve tramvayın Plajyolu’na kadar uzatılması hakkında konuşan Ceyhan, “Haydar Akar, genel seçim yaklaştıkça olur olmaz çıkışlar yapıyor. Tramvay olmadan ‘bu iş olmaz’ dedikleri kulağımda küpe olarak duruyor. Tramvay yapılırken bazı teknik sorunlar yaşandı. Başladığın günden beri 1 milyon 300 bin yolcu taşımıştır. Bu muazzam bir rakam. Bugün hamdolsun tramvay herkes tarafından saygıyla karşılandığı için CHP’li Haydar Akar çamur atma peşinde. Haydar Akar tramvaya bindiğinde halka ‘yok mu bir sorun’ diye sorduğunda yolculuk yapan bir Hacı amca ‘üçüncü baharımı yaşıyorum demişti.” Yaptığımız hizmetlerin başarılı olduğuna inanıyoruz.

CHP ve Haydar Akar’ın maksadı en ufak bir eksiği görüp cımbızla çıkartıyor. Biz eksik bir şey yaptığımızda milletimizin hoş görüsüne sığınıyoruz” dedi. Kartepe Zirvesi projesine ‘zırva’ şeklide eleştiri yapan SP İl Başkanı Nurettin Çelik’e yanıt veren Ceyhan, “Zirve daha başlamadı. Bir başlasın, 3 günlük süre bir tamamlansın. Ondan sonra eksiklikleri ve sıkıntıları anlatın. Program başlamadan, eleştirmek zırvalamada zirve yapmaktır. Darbe, Nurettin Beyin ilgi alanına girmiyor olabilir. Ama ilgilenenler oradaydı” diye konuştu.

İYİ PARTİ’Yİ DEĞERLENDİRDİ

İzmitli Meral Akşener genel başkanlığında kurulan İYİ Parti’yi değerlendiren Ceyhan, “İyi partiyi değerlendirecek kadar fırsatım olmadı. Partileri millet kurar. Talep milletten gelir. AK Parti kurulduğunda milletin talebiyle başlayan bir süreç vardı. O günkü ihtiyaçtan AK Parti doğmuştur. 16 yıldır da hizmet veriyor. Bugüne baktığımızda vatandaşta böyle bir talep yok. Partilerinin dışında kalan 3-5 kişi tarafından kuruldu. Süreci göreceğiz. Şimdiden yorum yapmaya gerek yok. İYİ Parti kurulduğunda ilk milletvekili istifası hangi partiden olduğuna bakın, bence o partiye İyi gelmez” dedi.

30 Eki 2017 - 13:13 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ümit İzmitli - Ks.....ye
AĞZIN BAL YESİN KARDESİM.
HEP SHOW HEP SHOW..
SİZİ FETOCULAR 2019 da grs..........SARI SEKİZ ÇIKMIS HALA OKEY BEKLİYORSUNUZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ekim 13:13
01

Ks - Ulan semsettin ceyhan kamuya hangi akp kurucu ilbaskan yardimcilariyla soydugunu acikla.fetocu buyuksehir makamlari cakma vali tahir buyuakin ALI YESILDAL RASIT FIDANIN FETO BAGLANTISI OLDUGU HALDE SIZLERE UYDURDUGU IHALELER ICIN MAKAMLARIMDA KALMALARINI SAGLADIGINI ACIKLA.HAYSIYETIN SEREFIN VARSA YADA LANGIRT OYNA .HALA BUYUKSEHIRE FETOCULARI NASIL ISE KOYDUGUNU TAYYIPE KIFUR EDENLERI ISE KOYDUGUNU KOMEKTEKI UCUK IHALELERI ACIKLA .HADI NAMAZA GOZ BOYAMAYA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Ekim 13:13


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler