Ceyhan vedalaştı

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan 25 Şubat’ta gerçekleştirilecek il kongresi öncesinde mevcut yönetimine veda yemeği düzenledi

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 25 Şubat’ta Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 6’ncı Olağan İl kongresi öncesinde 7 Şubat 2015’ten beri beraber olduğu mevcut İl yönetimine veda yemeği düzenledi. Programda konuşan Ceyhan, “Bu yönetimle, eğer kongrelerin ruhuna uygun olacağını bilsem, eğer genel merkez sen kafayı mı yedin olmaz demese yönetimle bir 3 yıl daha devam ederim’ dedi

Kongre gününe sayılı günler kala Ceyhan yeni yönetimini oluştururken mevcut yönetimiyle bugün vedalaştı. Antikkapı’da gerçekleşen toplantıya AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yanı sıra AKP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve il yönetimi katılım gösterdi.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK

Veda yemeğinde konuşan Ceyhan, “Tabii 3 yıl önce 7 Şubat 2015’te beraberce kabulleştik ve yola çıktık. 3 yıllık süre zarfında arkadaşlarımızla beraber Kocaeli’de hep beraber güzel işlere imza attık. Başladığımız günden bu yana 3 yılı geçen sürede belki Türkiye’de 81 ilde en rahat il başkanlığını kim yaptı deseler, kendimi söylesem abartmış olmam. Göreve başlar başlamaz çalışmalara hız verip 7 Haziran seçimlerine çalışmıştık. Gerçi istediğimiz sonucu alamamıştık. Ne kadar üzüntülü olduğumuzu hatırlıyorum. Her bir kardeşimizin ciddi bir emeği, fedakarlığı oldu” ifadelerini kullandı.

‘FEDAKARLIKLARI BİZDEN DAHA FAZLA’

Ceyhan konuşmasını şöyle sürdürdü “Elimizden geldiğince ilçelerde yenilenmeye tazelenmeye gittik. Neslin yenilenmesi için bazı arkadaşlarımız bayrağı temsil etti. Tüm bu kongre süreçleri bağlamında partimizin tüm mensupları en ufak bir sıkıntı yaşatmadılar. Önce kadın sonra gençlik kolları kongrelerimizi yaptık. Serpil Hanım ve Emre kardeşim göreve yenilenmiş yönetimleriyle devam ettiler. Şu anlattıklarım beli yaşadıklarımızın yüzde 5’i, yüzde 10’u. Hanımefendi kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Onların fedakarlıkları bizden daha fazla oluyor.

‘KONGRELERİN GEREĞİ BAYRAK DEĞİŞİMİ’

Son olarak Ceyhan, “İstişareler sonucu şahsıma ikinci dönem il başkanlığı tescil edildi. 2 arkadaşımız il dışında ve hasta oldukları için yok. Kalan herkes şu an burada. Her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Beni hiç yalnız bırakmadınız. Bu bir yol ayrılığı değil. Kongrelerin gereği için bayrak değişimi. Benden yana hakkım helal olsun. Bazılarımız birbirini ailesinden daha çok gördü, daha çok hakkı geçti. O yüzden sizler de bize haklarınızı helal edin. Çok sevdiğimiz Ekrem abi bu süreçte vefat etti. Rabbim gani gani rahmet eylesin. Bugün oğlu Oğuz aramızda. Kendisine hatıra bir kalem hazırladık. Onu taktim edeceğiz. Bu yönetimle, eğer kongrelerin ruhuna uygun olacağını bilsem, eğer genel merkez sen kafayı mı yedin olmaz demese yönetimle bir 3 yıl daha devam ederim”

22 Şub 2018 - 09:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kocaeli - Semsettin ceyhan secimlerden sonra oylardaki dusus ve kaybedilen ilce belediyeleri gorunce gorecegiz basarili semsettin ve ekibini.kocaelinde yapailamayan feto temizligi ve soyulan buyuksehir belediyesininhesabi secimde sorulur diz cep doldurmaya devam edin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 09:37
01

Aslan Devletçi - Son üç yılda neler yaptığınızı halk sandıkta yorumlayacaktır emin olunuz!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 09:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler