Ceyhan ve Güney beraber tatil yaptılar

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, geçtiğimiz günlerde üç günlüğüne tatile çıktı. Ceyhan’a tatilde eşlik eden kişi ise yeni dönemde listeye girmeyen eski il başkan yardımcısı Nuri Güney idi

AKPKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, kamuoyunda uzun süren tartışmalar sonucu yeniden il başkanlığı görevine getirildi. Ceyhan’ın il başkanlığından rahatsızlık duyan parti içi muhalifler ikinci Ceyhan dönemi başlamaması için Ankara’nın yollarında mekik dokusa da başarılı olamadı. Gel-gitlerin yoğun biçimde yaşandığı bu süreçte ise en fazla yorulan, strese giren kişi yine Ceyhan oldu. Tüm muhalefete rağmen Kocaeli’de partisinin çıtasını aşağı indirmediği için genel merkezden vefa gören Ceyhan nihayet rahat bir nefes aldı. Zor günlerin ardından AKP il başkanı, bulduğu ilk fırsatı değerlendirerek 3 günlüğüne ailesiyle beraber Afyon’a tatile gitti. Geçtiğimiz günlerde Termal otellerden birinde inzivaya çekilen Ceyhan’a tatilde yol arkadaşlığı eden bir isim vardı. O isim ise yeni dönemde il yönetiminde görev almayan ancak daha sonra disiplin kurulu üyeliğine getirilen eski il başkan yardımcısı Nuri Güney idi.

İzmit Marina kafenin işletmecisi olan Nuri Güney ile oldukça yakın dostlukları bulunan Ceyhan’ın tatile Nuri Güney ile birlikte gitmesi listede yer almayan dosta vefa niteliğindeydi. Bakalım Ceyhan aynı vefayı sürpriz biçimde liste dışı bırakılan Mehmet Uzunoğlu için de gösterecek mi? Bilindiği gibi Mehmet Uzunoğlu, il yönetimindeki “A” takımının en baş aktörlerinden biriydi.

18 Mar 2018 - 16:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler