Ceyhan MYK’yı bekliyor!

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan milletvekili adaylığıyla ilgili karar vermek için yarın gerçekleştirilecek MYK toplantısını bekliyor

Ceyhan  MYK’yı  bekliyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Toplantıdan teşkilat başkanlarıyla ilgili çıkacak “istifa edebilir” ya da “istifa edemez” kararı sonrasında Ceyhan istişare yapacak ve çarşamba günü kararını netleştirecek.

24 Haziran erken seçimleri için son istifa tarihi 26 Nisan. Bu sebeple siyasi partilerde nabız yükseldi. AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan milletvekili adaylığıyla ilgili gazetemize konuştu. Ceyhan, “Adayım” ya da “Aday değilim” demedi ancak karar vermek için yarın gerçekleştirilecek MYK toplantısını beklediğinin altını çizdi. Şemsettin Ceyhan Şöyle konuştu; “Bizim partimiz prensipler partisi. Biz CHP değiliz. Her önüne gelen çıkıp ‘ben adayım’ diyemez. Benim adımın sürekli gündeme gelmesi benim işimi doğru yaptığımı gösteriyor. Ben şu an Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli İl Başkanıyım. Yarın MYK toplantımız yapılacak. Toplantıda teşkilat başkanlarıyla ilgili karar verilecek. Başkanlar istifa edebilir mi, edemez mi, kimler istifa edebilir, bu kararlaştırılacak. Bu karar açıklandıktan sonra biz istişaremizi yapacağız ve kararımızı vereceğiz. Şu anda görevimizin başında, teşkilatımızın emrindeyiz.”

23 Nis 2018 - 14:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Haci - Artik yolun sonuna geldiniz.Millet sarayin koltugunu Allahin izni ile yerlere serecektir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 14:59


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler