Ceyhan irfan Ayar’ı istiyor

3 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Gebze kongresinin iki adaylı olmasının beklendiğinin hatırlatılması üzerine açıklamalarda bulunan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “ Biz tek listeli bir kongre için çabalayacağız” dedi

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ceyhan kongre sürecine ilişkin, “Kongre takvimimizi paylaşmıştık. Cumartesi ve Pazar 3 kongre ilçemizi icra edeceğiz. Cumartesi 11.00’de Derince’de ve aynı gün 14.00’de Körfez ilçemizin kongrelerini birlik içerisinde neticeye vardıracağız. 26 Kasım 11.00’de de Başiskele’nin ana kademe kongresini yapacağız. İzmit ilçemizin de kadın kolları kongremizi saat 14.00’de 26 Kasım’da genel merkez kadın kolları başkanımızın katılımıyla yapacağız. Ardından Gebze kongremiz kalacak. 3 Aralık’ta da Gebze kongresini İnşallah tamamlayacağız. Toplamda 36 kongremizi Aralık’ın ortasında tamamlamış olacağız. Bütün ilçe başkanlarıyla birlikte müzakerelerimizi tamamladık. İlçe başkanlarımızla ve adaylarımızla genel merkezin belirlediği kriterler çerçevesinde konuştuk. Salonların hazırlığı konusu da dahil çalışmalar sürüyor” dedi.

GEBZE’DE TEK LİSTELİ KONGRE İSTİYORUZ

Gebze’de iki adaylı kongre olmasının gündemde olmasını da değerlendiren AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “ Hüseyin beyle bende görüştüm. Hüseyin Kurt taleplerini bizlere de ifade etti. Daha 13-14 gün var. Diğer 3 kongremizi tamamladıktan sonra Gebze’deki kongre için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Biz tek listeli bir kongre niyetinde çabalayacağız. Hüseyin beyin bu iradesi devam ediyor. Biz istişare kararı çıktıktan sonra bu karara uymaya gayret ediyoruz. Gebze konusunu önümüzdeki süreçte daha net bir. Biz İrfan beyin tek listeli kongre yapması için çalışacağız” diye konuştu.

HARUN KARACAN GELİYOR

“Teşkilatçılık çalışmalarımız da sürüyor” diyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan konuşmasını, “Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan beyi misafir edeceğiz. Yarın Valilik, Büyükşehir ve ardından il başkanlıklarını ziyaretleri olacak. Yarın saat 11.00’de Antikkapı’da STK’ların başkanlarıyla genel başkan yardımcımızla buluşturacağız. Değerlendirme toplantısı olacak” ifadeleriyle sürdürdü. Ceyhan ayrıca, “Aralık’ın ilk haftasında belediye başkanlarımızla Ankara’da yapılan ve yapılması gereken çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısı yapacağız” dedi.

GEBZE’DE TAPU SORUNU ÇÖZÜLECEK

“Geçtiğimiz Cumartesi günü sayın Başbakan Yardımcımızın başkanlığında ve ilgili STK’ların da katıldığı bir toplantıyı Gebze’de icra ettik” diyen Ceyhan, “Gebze’de Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallerimizin tapu sorunları vardı. Bizler samimi bir şekilde çalışarak yaklaşık 900 bin haneye nasıl bir çözüm buluruzu konuştuk. Biz makul çözümü bulmaya çalışırız. Biz muhalefet vekilleri gibi ortalık karışsın diye konuşmayız. 1 milyon 830 bin metre kare bu iki mahalle. Kentsel dönüşüm anlamında makul bir çözüm sunulacak. TOKİ Başkanı da orada iyi bir adım atacaktır. Önümüzdeki ayın sonuna doğru TOKİ çalışmaları tamamlayacak. Sonra biz iki mahallenin yıllardır süren bu sorununu çözmek anlamında üzerimize düşeni yapacağız” ifadelerini kullandı.

TAŞ OCAKLARI KONUSU

Ceyhan sözlerini, “Gebze’dek 600 küsur dönümlük askeri alanın halkımıza kazandırılması anlamında adımlar atıyoruz. Taş ocaklarının dağınık yapıdan toparlamakla ilgili çalışmalarda da sona gelindi. Bu konuyu da Vali beyle istişare ettik. Bunu yaparken de kimsenin mağdur edilmemesi için detaylıca çalışıyoruz. Hem başbakan yardımcımıza, hem valimize hem de büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” diyerek sonlandırdı.

21 Kas 2017 - 14:13 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ersoy gülsüm kandemir - Bundan sonra hiçbir isteğin kolay kolay olmayacaktır.Ankara kuşu kondu başına haberin yok!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 14:13
01

İzmitli - Sayın il başkanı size bir soru izmit ilçe eski yöneticilerini sizmi il delegesi yapdır madınız yapdır madınız ise sebep ne bir gün siyaset bittiginde halinizi düşünün umarım pişman olmas sınız geçmişinizden bir gün

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 14:13


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler