Çakır’dan Taşdemir açıklaması: Dedikodu ve iftira

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in dün resmi olarak görevden alınmasının ardından, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’dan da açıklama geldi

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir dün MHP Genel Merkezi tarafından resmi olarak görevden alınmıştı. Taşdemir ve ilçe yönetiminin görevden alınmasına gerekçe olarak ise Taşdemir’in Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’a destek olması gösterilmişti. Taşdemir bugüne kadar iddiaları yalanlamış, Serap Çakır ise sessizliğini korumuştu. Çakır’dan da konuyla ilgili açıklama geldi.

Serap Çakır’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Bana söz hakkı düştü

Ferit Taşdemir'in görevden alınmasıyla ilgili uzaktan yakından alakam yoktur.Sözde bana destek verdiği ve ittifaka aykırı davrandığı gerekçe gösterilerek görevden alındığına dair söylentiler var.Ben istifa ettikten sonra Ferit başkanla hiç görüşmedim. Hic bir yerde de karşılaşmadım.Hic bir şekilde, hiç bir zaman bana destek olmadı.Ayrica parti adaylığımda maddi olarakta benden bir isteği olmadı.O súreçte benden para aldığına dair çıkan haberlerde kesinlikle yalan.

Etik olarak uyduruk,kulaktan dolma sözlerle ,duyulan dedikodularla haber yapılmamalı ve haber yapılmadan önce karşı tarafa da sorulması gerekir.

BUNLARIN TAMAMI DEDİKODU VE İFTİRADIR”

12 Şub 2019 - 11:03 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler