Büyükşehir adaylara eşit davranmıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş. Müdürü Yasin Özlü’nün Başiskele Belediye Başkan Adaylığı’nı belediye çalışanlarının kurduğu Whatsapp basın grubu duyurdu. Başkan vekili Zekeriya Özak’ın İzmit adaylığı için ise herhangi bir duyuru yapılmadı, Büyükşehir imkanı kullanılmadı. Söz konusu Whatsapp Grubu'nun belediyenin resmi grubu olmadığı öğrenildi.

Büyükşehir  adaylara eşit  davranmıyor!
Büyükşehir  adaylara eşit  davranmıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

AKP’de Mart 2019 seçimleri için aday adaylığı yarışı sürüyor. Ancak bu yarış her zaman olduğu gibi adil değil. Kimi isimler mevcut belediyeler tarafından destekleniyor kimi isimler ise kendi imkanları ve tecrübeleri ile öne çıkmak için çabalıyor. Bunun son örneği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görüldü. Belediyede görev yapan iki isiğm kent genelinde 2 farklı ilçe içiş aday adayı oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş. Müdürü Yasin Özlü’nün Başiskele Belediye Başkan Adaylığı’nı belediyenin basın grubu duyurdu. Başkan vekili Zekeriya Özak’ın İzmit Belediye Başkan Adaylığı için ise herhangi bir duyuru yapılmadı. Yasin Özlü kimi çevrelerde Başiskele için parlatılırken diğer adaylara neden ikinci sınıf muamelesi yapılıyor merak konusu.

*Söz konusu Whatsapp Basın Grubu'nun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi bir grubu olmadığı, Büyükşehir Belediyesi personelinin basınla haberleşmek için kendi inisiyatifiyle kurduğu bir grup olduğu öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş. Müdürü Yasin Özlü

15 Kas 2018 - 10:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler