Büyükakın’dan mutluluk formülü…

Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret eden AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Büyükakın, şehirlerin mutluluk endeksinin üretim ve refah seviyesinin yükselmesiyle doğru orantılı olduğunu söyledi

Büyükakın’dan  mutluluk formülü…
Büyükakın’dan  mutluluk formülü…
+5
Haber albümü için resme tıklayın

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler ve yönetimini ziyaret etti. Büyükakın’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP İlçe Başkanı İrfan Ayar ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. GTO Meclis Salonu’nda yapılan görüşmede, yeni belediyecilik anlayışında, altyapı ve üst yapı gibi hizmetlerin yanı sıra, iş dünyasının ve özellikle üretimin önünü açma yönünde çalışma yapılmasının önemine dikkat çeken Büyükakın, “Bunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapıyor. Bizim de yerel ölçekte bunun modellemesini yapmamız gerekmektedir. Bu anlayışı GTO gibi kurumlarımızla hayata geçireceğiz” dedi.

BÜYÜKAKIN, “SİZİN MESELENİZ BİZİM MESELEMİZ”

İş insanlarının sorunlarını kendi sorunlarımız gibi göreceğiz vurgusu da yapan Büyükakın, GTO Başkanı Nail Çiler’e sizin meseleniz bizim meselemizdir diyerek, “Ticaretin ve üretimin büyümesi, iş insanlarımızın dünya piyasalarına açılması için bizlerde elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İstihdamın artması, katma değerli ürünlerin hayata geçirilmesi, tüccarımızın yeni piyasalara ulaşması için de bizlerde daha fazla sorumluluk alacağız. Önümüzdeki süreçte şehirlerin mutluluk endeksinin üretim ve refah seviyesinin yükselmesiyle doğru orantılı olduğunu da biliyoruz. Bu kenti en iyi yapmaya sizlerle birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

ÇİLER, “BİRLİKTE BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Gebze Ticaret Odası Nail Çiler ise, Gebze’de 93 adet ARGE merkezi, 9 Organize Sanayi Bölgesi, 4 Teknoloji Geliştirme Merkezi, serbest bölge, limanlar ve üniversite olduğunu belirterek “İlçemiz, 72 ilin toplamı kadar vergi veriyor, 65 ilin toplamı kadar ihracat yapıyoruz. Ülkemizin ve kentimizin gelişimine katkı sunuyoruz” diye konuştu. AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın’ın, bu kente çok şey katabileceğini de söyleyen Çiler, “Sizinle daha önce çalıştık, ne kadar iyi bir yönetici olduğunuza şahidim. Bu kenti daha da mutlu kılıp, daha yaşanabilir bir kent olmasını da birlikte başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini sarf etti. Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’ye çok önem verdiğini belirterek “Gücümüz birliğimizdir, biz birlikte güçlüyüz” diye konuştu.

AKP’nin Adayı Tahir Büyükakın daha sonra Gebze esnafını gezerek onlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

15 Ara 2018 - 11:54 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

GAZİ. - Memleketi milleti Tayyip Erdoğan yordu.4 milyon suriyeliyi yerlerinden yurtlarından edip bu fakir milletin sırtına yük etti.Yeter artık diyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 11:54
02

Arabacı - Nail başkan bu yağdanlığa ne taviz veriyorsun bu dedenin devamı Gebze Darıca yollar köstebek arabalar döküldü oy yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 11:54
01

Ersoy - Hırsızlığın,yüzsüzlüğün,alangirin GIRLA olduğu ülkemizde MUTLULUK günden güne erimektedir!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 11:54


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler